pendik şifa hastanesinde doğum yapan varmı?

canım bizde daha dün konuştuk arkadaşımla doğumunu pendik şifada yapmış.çok memnun kalmış hastaneden ve doktordan.doktoru burçak hanımmı neymiş hatta bi gün burçak hanım yokmuş erkek doktor muane etmiş oda çok iyiymiş erkek doktor isteseydim bir dahaki bebeğimede ona giderdim diyor.

ben 4 ay önce doğum yaptım şifa da
doktorum ferda hanımdı
ama doğuma gittiğim akşam raporluymuş gelemedi
soner bey nöbetçiymiş doğumum o yaptı normal doğum oldu
ben aşırı derecede memnun kaldım
soner bey çok sakinleştirdi ve çok rahat bi doğum yaptım
akşam 7de yatışım yapıldı aynı akşam saat 9.32 de meleğim kucağımdaydı
çok güzel ilgilenio ebeler hemşireler ben çok memnunum ve tavsiye ederim

çok saolun içime su serptiniz bende soner beye gidiyor muayenelerinden çok memnunum sürekli telefonla ulaşabiliyorum ne olursa cevap veriyor birde kendisi epudural konusunda uzmanmış ben epuduralle normal doğum istiyorum ama bakalım hayırlısı:49:

walla şekerim ben epiduralle yapmadım doğumumu
ama çok kolay oldu 3 ıkınmada çıktı meleğim
çok iyi yönlendirio ve muayene edio
çok rahat bi doğumdu
inşallah senin doğumun da rahat geçer ve sağlıkla kavuşursun meleğine

inşallah dediğin gibi olur cnm senin meleğinide allah sana bağışlasın güle güle büyüt

son güne kadar soner beye gittim ve bayramın ilk günü soner bey izindeyken ferda hanımda doğum yaptım epidural normal oldu çokta memnun kaldım bilginize

çok saolun içime su serptiniz bende soner beye gidiyor muayenelerinden çok memnunum sürekli telefonla ulaşabiliyorum ne olursa cevap veriyor birde kendisi epudural konusunda uzmanmış ben epuduralle normal doğum istiyorum ama bakalım hayırlısı:49:

Canımcım şidmi sen muhtemeel doğumunu zyapmış bebeğpini büyütmüş bir annesin :D Bende Soner Bey e gidiyorum doğumun nasıldı

Back
X