Tüp Bebek Merkezleri Pendik Yüzyıl Hastanesi Tup Bebek Dr.Figen Sungar gidenler...

blame

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
75
5
48
43
İstanbul
Merhaba arkadaslar Pendikte bulunan Nene Hatun Hastanesi şimdi Yüzyıl Hastanesi olmuş.Tüp bebekte doktor ve ekip değişmemiş duydugum kadarıyla Dr.Figen Sungar varmış başında banada bir arkadaşım çok methetti,gidenleriniz varmı ? Nasıldır? Nasıl biyer? Bilgi verirseniz sevinirim...

Konu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır.

Giden olmamasına imkan yok,geçen hafta görüşme için gittik oturmaya yer bulamadık.Neden paylaşımda bulunmaya üşeniyor insanlar anlam veremiyorum bazen.

Bende çok yeni bir anne adayı olarak yazmak istedim figen hanimda tedaviye başladık ve ilk denememizde allahin izni figen hanımın vesilesi ve uğurlu elleriyle 3gun once pozitif sonucu gördük..allah tamamına erdirir inşallah dilerim isteyen herkes bu duyguyu yaşar.tabi bu süreçte doktor seçimi cok önemli figen hanıma en baştan beri hep güvendik ve iyikide onunla bu yola cikmisim.sevecen ilgili ve gerçekten işini titizlikle yapan harika bi doktor kesinlikle tavsiye ederim.ablamda çeşitli merkezlerde 4 başarısız denemeden sonra 5.denemesini figen hanimda yaptı ve sonuç harika bi kızımız var 20 günlük dedimya o bizim uğurlu elimiz..figen hanıma gidecek anne adayları kesinlikle doğru tercih..hepinize çifter çifter bebek nasip etsin yüce rabbim..

hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin.Sağol cevap verdiğin için allah kucagına almayı nasıp etsın.Bizde gidip görustuk ve içimiz ısındı,herkes cok guleryuzlu,fiyatlarıda çoğu merkeze göre daha uygun.En kısa sürede tedavimize başlıycaz hayırlısıyla,allah bizimde yuzumuzu Dr.Figen Sungar aracılığıyla güldürür inşallah.

amin canım inşallah dilerim figen hanım sizede uğur getirir
ve ilk seferde pozitifi görürsünüz..Allahinda izniyle.

peki yüzyıl hastanesi raporlu hastalara indirim yapıyormu tüp bebekte ?bilginiz varmı arkadaşlar?

aman arkadaslar uzak durun ben ucuz kurtuldum hıkayemı kısaca anlatıyım ılk muayeneden sonra kistım goruldu dusmesı ıcın diane hap verdıler bır kısmı dustu ama bıtana kalmıs ona bısey yapmadn tedavıye baslamak ıstedı ben emı olmak ıstıyorum dıye ıtıtraz ettım gımdede asprasyon yapalım dedı tamam dedık aspirasyondan sonnra ilac ve ıgneye basladık kontrollere duzenlı gıttım kendıme dıkkat ettım son kontrlde bana ıkı yumurta var toplıycz csonrada trsfer ddı ama ben hıssettım kontrolda hemsşireye gene aynı yapıcam bısey yok ddı bu ay ıkı yumurta olması esimıde benıde dusundurdu bızım bu ıkıncı tup denememızd olması grekemı bııyoduk tecrubelıydık anliycagınız tekra gorusmye gıttk bunye bu kadar verıyo ben ılaç fazlasıyla verdım dedı bu ay o ıkı yumurtayı alalım bıdahakı ay tekrar tadvı yapaız alırız dedı bızım kafa ıyce karıstı yumurta alınacagı gun hastaned bı soru soruyoruz bılgı almaya calsıyoruz tutup hemsıre esıme esınızın yumurda rezervı azlmıstır dıyınce hıc dogru duus ıncelemedn ben ve esım orda yapmanmaya kararverdık ıyıkıde oyle yapmşız oncekı dr uzak dıye bura yı tercıh etteık tekrar dondk oraya cok guzeıl karsıladı bı bakıyım sana ne durumdasın dıye muayaneye aldı ve benım aspırasyon ypılan kıstım dahada buyumus ve ıkı yumurta harıc kıs yın arkasında on yumurtam varmıs benım rezer hakkatten azmıs uzuldum ve hıc zaman gecrmden gıttım oraya bana bu buyuk kısle tup bebek yapacaktı yanı allah hepımızın kucagnı bebıslerle doldursun maddı manevı sız dusunun grısını ucuz kurtuldum sızde dıkkat edın

Sizin fsh degeriniz kaçtı acaba bende tüp bebek yaptirmayi düşünüyorum yüzyıl hastanesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…