F Frkzhd Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2016 1.246 765 53 35 20 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Frkzhd #1 Pendik yüzyıl hastanesinde yakın zamanda doğum yapan var mı tavsiye eder misnz?
Laedriii Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Aralık 2016 184 176 18 18 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Frkzhd #2 Canım Aralık ayında doğum yaptım orda. Biraz salça ebeler var arada ama onun dışında herşey iyiydi.
F Frkzhd Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2016 1.246 765 53 35 18 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Frkzhd #3 Laedri95 .!.: Canım Aralık ayında doğum yaptım orda. Biraz salça ebeler var arada ama onun dışında herşey iyiydi. Genişletmek için tıkla... Sağol canım bende orda yapıcam doğumu inşallah.. odalar tek kişilik di mi ? Eski falan diyen oldu
Laedri95 .!.: Canım Aralık ayında doğum yaptım orda. Biraz salça ebeler var arada ama onun dışında herşey iyiydi. Genişletmek için tıkla... Sağol canım bende orda yapıcam doğumu inşallah.. odalar tek kişilik di mi ? Eski falan diyen oldu
Laedriii Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Aralık 2016 184 176 18 18 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Frkzhd #4 Frkzhd .!.: Sağol canım bende orda yapıcam doğumu inşallah.. odalar tek kişilik di mi ? Eski falan diyen oldu Genişletmek için tıkla... Tek kişilik odalar.. Eski ve hijyen konusunda net birşey diyemem. Ama bende doğum yapsam yine orda yaparım... Doktorun kim şuan?
Frkzhd .!.: Sağol canım bende orda yapıcam doğumu inşallah.. odalar tek kişilik di mi ? Eski falan diyen oldu Genişletmek için tıkla... Tek kişilik odalar.. Eski ve hijyen konusunda net birşey diyemem. Ama bende doğum yapsam yine orda yaparım... Doktorun kim şuan?
F Frkzhd Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2016 1.246 765 53 35 18 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Frkzhd #5 Laedri95 .!.: Tek kişilik odalar.. Eski ve hijyen konusunda net birşey diyemem. Ama bende doğum yapsam yine orda yaparım... Doktorun kim şuan? Genişletmek için tıkla... Neslihan şeker doktorum. Tabi doğuma kim girer belirsiz
Laedri95 .!.: Tek kişilik odalar.. Eski ve hijyen konusunda net birşey diyemem. Ama bende doğum yapsam yine orda yaparım... Doktorun kim şuan? Genişletmek için tıkla... Neslihan şeker doktorum. Tabi doğuma kim girer belirsiz