Pendik Yüzyıl Hastanesinde Muane Olan Arkadaşlar yazabilir mi

biraz geç cevap veriyorum ama Esra GÜnay a gitmiştim 3 kez.Kendisi çok ilgilenmedi açıkçasıancak ona gidip çok memnun olan da var.Bir de yuzyıl hastanesinden en çok soğutan olay ise doğuma kendi doktorun değil de o gün hangi doktor nöbetçiyse onun girmesi.Çok anlamsız geldi 9 ay boyunca bir doktoru takip edip sonrasında hiç tanımadığın bir doktorda doğum yapmak.Ayrıca şunu da sorduk ek ücret ödeyelim diye onu da kabul etmediler

Canim o doktru bilmiyorum ama bnde neslihan şekere gidiyorum pendik hosptalta da b durum böyle ozmn km nobetciyse o yaptriyor o bir şans işi demkki hastanenin durumu böyle bn doktrumdan memnunum iyi de ilgileniyor o hastane dogum üzerine kuruldugu icin çok tercih ediliyor şimdi nerde sin cnm hangi hastanede

Ben de pendik yüzyıl hastanesinde Neslihan alan a gitmek istiyorum.yok mu bilgisi olan bilgi verin lutfen
Selamm tatlim bn ilk neslihan alana gidiyordum iyi bir doktor tabiki ama bana neslihan şeker cok met edildi 6 ayimin icindeyim hala ona gidiyorum

Ben de pendik yüzyıl hastanesinde Neslihan alan a gitmek istiyorum.yok mu bilgisi olan bilgi verin lutfen
Selamm tatlim bn ilk neslihan alana gidiyordum iyi bir doktor tabiki ama bana neslihan şeker cok met edildi 6 ayimin icindeyim hala ona gidiyorum

Ben dun pendik yuzyil hastanesi gittim cok kalabalık 5 saatten fazla bekledim muayene icin doktor iyiydi ama hastaneyi beğenmedim baska hastane arastiryorum

Ben 2013 de doğumumu orada yaptım. Başka bir doktora muayene olmama rağmen doğuma gittiğim gün neslihan alan nöbetciydi onda doğum yaptım gayet memnun kaldim çok iyi biri. Şimdi allah nasip ederse bir çocuk daha istiyorum ama muayene için çok bekleniyor saatlerce bunu göze alarak gitmek de istemiyorum çocuğumu bu kadar saat bırakacak kimsem de yok. Nasil yaparım bilmem dusuncelerdeyim..

Selam kızlar bende yüzyıla gitmeyi düşünüyorum neslihan şeker e ama teredutteyim gece doğuma başka doktorun girmesi,? Sizler gidip de memnun kaldınız mi?

Selam kızlar bende yüzyıla gitmeyi düşünüyorum neslihan şeker e ama teredutteyim gece doğuma başka doktorun girmesi,? Sizler gidip de memnun kaldınız mi?
Neslihan Şeker de yeni dogum yapan biri olarak 15 dk onun destegiyle dogurdum okadar iyi biriki siddetle tavsiye ediyorum cnm kesinlikle baska hastane dusun me sukur iyiyim saglikliyim bnde bebegimde o kadar guzel bir dogum gecrdim şükür ewet belki neslihn hoca gremeye bilir ama inan ebe. Ve hemsirelerde mukkmml destekci. Tereddudde klma cnm doktr doktrdr

Cnm bir buyugun yok mu tam saatin de orda ol fazla bklmezsn randevu al yeterki

Canım Allah razı olsun. Inşaallah 25 ekim de gideceğiz. inşaallah biz de sorunsuz dogumumuzu yaparız

Neslihan alan gayet samimi, bilgili olduğunu belli eden bir doktor. Doğumumu remedy de yaptım doğum yaptığım doktoruda önerebilirim. Neslihan alana başka bir sorundan dolayı gitmiştim geçmeyen yarama merhem olmuştu diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…