• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Penti bir beden incelten çorap kullanan var mı ?

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Hanımlar bu ürün reklamlarından sonra ilgimi çekmeye başladı. Kullanan var mı aranızda ? İşe yarıyor mu acaba...

aynı seyı bende merak edıyorum cnm...Alıp denıycem yuksek ıhtımal ıse yarıyordur.Tabı berguzar korel gıbı olmayı beklemıyorum ama kotunun ıyısı dıe dusunuyorum :1:

Kullanna varsa lutfen bılgı versın bende dener denemez yazıcam buraya :32:

ben sımdı aldım yarın gıyıcem ıse yarayıp yaramadıgını solerım sızlere :) Bide siyah zebra modelını aldım cok sırın :)

ben de kafayı bugünlerde bu çoraba taktım :1: bi iki gün içinde alıp size de bildiririm giyince fark yapıp yapmadığını :49:

Bende bugün aldım siyah rengini aslında pek umutlu değildim ama çok çok iyi toparlıyo üst bacaklarımı ve göbeğimi toparladı popoYu da şekillendirdi sonra bütün elbiselerimle üşenmedim denedm çok çok güzel oldu fiyatıda çok uygun 8buçuk lira :)

nasıl bır corap bu kızlar? Korse gibi kalınca mı? gözle görülür bir fark oluyor mu coraplı ve corapsız halınız arasında?

Back
X