Cilt Bakımı Ürünleri PEPTIQUE KREM( Peptique Cream ) kullananlar buraya...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kurabiye...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
124
1
96
İstanbul
Arkadaşlar Amerikadan Türkiye'ye geçen yıl getirilen bi kırışıklık kremi 320-340 küsür fiyatlarda almayı düşünüyorum almadan kullananlar varsa tecrübelerini paylaşabilirlermi kaydirigubbakcemile5(hollwood yıldızları da bunu kullanıyomuş)hani tv de ilk çıktığında haberlerde böle lanse edilmişti,cildi peptit kompleksleriyle besliyomuş vs. vs. kullanmış olanlar cevap yazabilirler mi.zemuszemusa.s.

anlaşılan kimse o kadar parayı vermeyi göze alamamış iyi reklamı yapılamadı aslında bu kremin çatlaklara kadar cildin onarılması konusunda iyi geliyo diye araştırmıştım nette.boshayallersmile

anlaşılan kimse o kadar parayı vermeyi göze alamamış iyi reklamı yapılamadı aslında bu kremin çatlaklara kadar cildin onarılması konusunda iyi geliyo diye araştırmıştım nette.boshayallersmile
selamlar,siteye yeni üye oldum.PEPTIQUE KREM'i yaklaşık 15 gün önce aldım.345 tl'den fiyatı 160 tl'ye inmiş.Gerçekten güzel bir ürün.tüm gün cilt nemli kalıyor.Sivilce sorunu yaşayan biri olarak,henüz sivilce sorunu da yaşamadım.Yağlı değil,ağır değil,bütün cilt sorunlarının tek kremde çözülebileceği gibi bir reklamı var.Ben şimdilik memnunum ve inanarak kullanıyorum.
sevgiyle kalın

selamlar,siteye yeni üye oldum.PEPTIQUE KREM'i yaklaşık 15 gün önce aldım.345 tl'den fiyatı 160 tl'ye inmiş.Gerçekten güzel bir ürün.tüm gün cilt nemli kalıyor.Sivilce sorunu yaşayan biri olarak,henüz sivilce sorunu da yaşamadım.Yağlı değil,ağır değil,bütün cilt sorunlarının tek kremde çözülebileceği gibi bir reklamı var.Ben şimdilik memnunum ve inanarak kullanıyorum.
sevgiyle kalın

hayatım peptiqueden memnunmusun lütfen cevap yazarmısın lütfennnnnn.fiyatı pahalı ve nette hiçbir bilgi yokkkk lütfen yorumunu tekrar yapabilirmisin ? halaa kullanıyormusun?cevabına göre almayı düşünüyorum.öptüm sevgiyle kal.

bende aldım peptique kirişiklik giderici krem (peptide4) - 177 ml den.. bakalım ne sonuçlar doğacak

Ben de bu kremi aldım, 3 gündür kullanıyorum. 2-4 haftaya etkisini gösteriyormuş. Cildimde birkaç sivilce lekesi, birkaç sivilce nedeniyle oluşmuş minik çukurluk, vee en önemlisi -sinirimi bozan- yaşın yada düzensiz uykunun getirisi göz altında ince çizgi oluşumu var. Bu kremi kullanan ve doğru ürünü almışsın, verdiğin paraya değecek diyen var mı? :işsiz:

Back
X