- Konu Sahibi kurabiye...
-
selamlar,siteye yeni üye oldum.PEPTIQUE KREM'i yaklaşık 15 gün önce aldım.345 tl'den fiyatı 160 tl'ye inmiş.Gerçekten güzel bir ürün.tüm gün cilt nemli kalıyor.Sivilce sorunu yaşayan biri olarak,henüz sivilce sorunu da yaşamadım.Yağlı değil,ağır değil,bütün cilt sorunlarının tek kremde çözülebileceği gibi bir reklamı var.Ben şimdilik memnunum ve inanarak kullanıyorum.anlaşılan kimse o kadar parayı vermeyi göze alamamış iyi reklamı yapılamadı aslında bu kremin çatlaklara kadar cildin onarılması konusunda iyi geliyo diye araştırmıştım nette.boshayallersmile
selamlar,siteye yeni üye oldum.PEPTIQUE KREM'i yaklaşık 15 gün önce aldım.345 tl'den fiyatı 160 tl'ye inmiş.Gerçekten güzel bir ürün.tüm gün cilt nemli kalıyor.Sivilce sorunu yaşayan biri olarak,henüz sivilce sorunu da yaşamadım.Yağlı değil,ağır değil,bütün cilt sorunlarının tek kremde çözülebileceği gibi bir reklamı var.Ben şimdilik memnunum ve inanarak kullanıyorum.
sevgiyle kalın
bende aldım peptique kirişiklik giderici krem (peptide4) - 177 ml den.. bakalım ne sonuçlar doğacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?