Perde Önerisi için bakar mısınız?

Flam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
141
2
118
Samsun
Merhaba kızlar,
oturma salonumdaki tulleri yenilemek istiyorum. Ama kafam cok karisti. Sizlerin de fikrini almak istedim. Koltuklarin yastiklari cicek detayli oldugu icin tullerde cok mu sade kullanmaliyim, ne renk kullansam mekan daha ferah ve sik gorunur? Bakip onerilerde bulunabilir misiniz lutfen?
IMG-20140910-WA0012.webp

Kırlentlerimin yakından görünüşü de aşağıdaki gibi;
IMG-20140910-WA0002.webp

yastiginizin icindeki yesilden fon perdesi ve beyaz tuller yaptirin.oyle güzel beyaz tuller varki.ben oyle yaptirdim.birde renkli tuller var,cok guzel.Ama en guzel perdecilere gidip bakmak.gercekten inanilmaz guzel perdeler var.

Ben bu sene baktim perdelere.eger tülümü daha önceden yaptirmamis olsaydim degistirecektim.

Merhaba kızlar,
oturma salonumdaki tulleri yenilemek istiyorum. Ama kafam cok karisti. Sizlerin de fikrini almak istedim. Koltuklarin yastiklari cicek detayli oldugu icin tullerde cok mu sade kullanmaliyim, ne renk kullansam mekan daha ferah ve sik gorunur? Bakip onerilerde bulunabilir misiniz lutfen?
Eki Görüntüle 1239534

Kırlentlerimin yakından görünüşü de aşağıdaki gibi;
Eki Görüntüle 1239533

kırlentteki floral desen seçiminiz çok hoş.size tavsiyem tülleri hareketsiz kullanmanızdır. koltuğun oturma minderindeki rengin bir ton açığı evi bir bütün haline getirir. salon takımınızla tamamlar.yan fon olarak ise resimdeki koyu yeşili kullanabilirsiniz veya yastığın içindeki o mora dönük renklerden seçebilirsiniz.böylelikle bir bütünlük sağlarsınız.arka fon kullanıyorsanız tüller ile aynı renk veya 1 ton koyu yada 1 ton açık rengi kullanın ki,tülün rengini desteklesin. bu kombinasyon evinize daha romantik bir hava katacaktır.

benim berjerlerimde çiçekli ben sade beyaz tül kullandım çok şık olduEn Büyük KKEn Büyük KK

Back
X