Perde takmadan nereye geldi mevzu

ChocolateChips

♡♡♡koçişkommm bitane yaaa♡♡♡
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
4.870
1.080
248
Merhaba arkadaşlar iç dökme ve fikir istiyorum sizden
Eşim perde takarken ona kolay olsun diye sağdan sola alarak tak dedim o da ben böyle takarken rahatim karışma dedi.ben seni dusunuyorum dedim ve morelim bozuldu.hic nizam bilmiyorsun dedim oda bisey demeden çekti gitti.sinirlendim bende .eve geldi ben suratsız o konuşmuyor tv izlemeye koyuldu bende benim morelim bozukken nasıl tv izliyosun rahatsin dedim.b en rahat olamazdım çünkü mutfak a gelip yanıma gelsin istedim.cunku hep böyle yapar yanıma gelmez...
Ertesi gün anneme gidicem dedim tamam dedi yolda gelirken iyice sinirlendim. ne meraklisin bensiz kalmaya dedim ve bağırmaya başladı yeter artık hep beni sucluyosun dedi.yilda bir kere annem geliceksin dırdır ettin dedi(gelmediler demedim ama onlar gelmeden stres başlıyor bende) umursamaz oluşuna kızıyorum dedim ve iş buyudu bosanicam dedim git sen ver dilekçeyi dedi ağladı ben ağladım bunlar yolda araba da oluyor tabi.sonra konuşmadık geldi bıraktı beni ve gitti.sonra da gelir haftasonu yanıma diye dusunuyodum ama gelmedi.
Tamam ben hataliyim herşey e sinirleniyorum ama ondan Şevkat bekliyorum ilgi bekliyorum
Aramalı mıyım yoksa beklemeli miyim

Valla erkeklere perde taktiracaksaniz sakin karismayin bence. hepside sinirli olur cunku boyun fitigi geciriyo gibi bi histir perde takmak.

Abartilmis hersey. Ne hakaret var ne kotu bisey yani gereksiz hersey.

Gidin yanina guzelce ozur dileyin duzeltin arayi.

Özel gün zamanı malum ama normalde de sınırlı insanım .istiyorum ki aradan saatler geçsin yanıma gelsin laf acsin.yok saatler geçer ben laf atarım tamam hatalı ben olurum hep ama hiç mi benimle iletişime geçmek istemez insan.
Sorun bende herşey de bi arıza çıkarıyorum sanırım destek almam lazım

Valla erkeklere perde taktiracaksaniz sakin karismayin bence. hepside sinirli olur cunku boyun fitigi geciriyo gibi bi histir perde takmak.

Abartilmis hersey. Ne hakaret var ne kotu bisey yani gereksiz hersey.

Gidin yanina guzelce ozur dileyin duzeltin arayi.

Büyük laflar ettim şimdi nasıl duzeltirim bilmiyorum kalbini de kirdim

Dusundum bende soldan takiyorum perdeleri nizam bilmiyomuyum ben simdi :KK70:
Gidin gonlunu alin anlatin ozluyorum vs soyleyin erkekler pek kendi akil edemez zamanla ogrenir ama :KK53:

İyi adam " çok biliyorsan gel kendin tak " dememiş...Nizam bilmiyorsun falan ne gerek var.Hem suçlusun hem sevkat bekliyorsun o da enteresan yani.

Evet hata bende ama ardan geçmiş saatler olayı unutup yanıma gelmemesi muhabbet açmaması normal mi yanlış mı dusunuyorum

Büyük laflar ettim şimdi nasıl duzeltirim bilmiyorum kalbini de kirdim

Jest yap. Seviyosan yaparsin.
Ozur dilemek bir erdemliktir oda anliyacaktir hata yaptigini.
Sen samimi ol yeter.

Erkekler kolayca muhabbete girmezler tatlim ya orda haklisin ama yapcak bisi yok. Ya geveze bi kocan olcak yada sen guzel bi muhabbet acip konusturcan yani.. maalesef o konuda var odunluk.

Dusundum bende soldan takiyorum perdeleri nizam bilmiyomuyum ben simdi :KK70:
Gidin gonlunu alin anlatin ozluyorum vs soyleyin erkekler pek kendi akil edemez zamanla ogrenir ama :KK53:

O an zorlanıyor gibi geldi onu düşünerek demiştim ama ne karisiyosam.5.yil a girdik öğrenemedi biz bu gönül alma islerini

Hatalı siz gibi görünüyorsunuz ama inatçı ve fazla gururlu bir boğa kadını olarak ben aramaz beklerdim. Biraz kafa dinleyip ilk adımı atmasını beklerdim. Şimdi ararsanız sanki sizi bırakmasından korkmuşsunuz gibi olur bence...

Hatalı siz gibi görünüyorsunuz ama inatçı ve fazla gururlu bir boğa kadını olarak ben aramaz beklerdim. Biraz kafa dinleyip ilk adımı atmasını beklerdim. Şimdi ararsanız sanki sizi bırakmasından korkmuşsunuz gibi olur bence...

Gözüm kara dır ama sakinleşince çok abartmisim .hep böyleydi ben kızar kuserim ve yanıma gelmez o gelmeyince ben iyice kizar ım.demek ki hak etmiyorum

Back
X