perdogan76 Burun Estetiği Ameliyatı

perdogan76

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
75
2
296
Muğla
kızlar yardımınıza ihtiyacım var..Bugün ameliyat olalı tam 5 gün oldu..tamponlarım alındı fakat alçım hala duruyor..Üst dudağım ile burnumun ucu arasında nerden baksanız iki parmak mesafe var..İnanılmaz açıklık görüyorum..Sizce bu düzelicekmi yoksa hep böylemi kalıcak bu açıklıkMoralman çökmüş
durumdayım..Lütfen yardım edin...

slm cnm sana diger yerdende yazmistim ama burdanda cvp verim:)
benimde ameliyat olali 11.gun ve benimde burun dudak arasi mesafe nerden baksan 2 parmak.ve senin halen alcidaymis benim alci alindi bandaj var.aslinda normalide oyle olmali.bak sana bi tavsiye...tv actiginda herhangi birsey seyrederken ordaki insanlarin burunlarina bak , burun-dudak arasi mesafelerine bak.ben unluleri tv de filmde seyrederken baktim , bayagi bi acikmis..benim burun ucum cok dusuktu.simdi bana ondan oyle geliyordur cunki yillardir kendi yuzume oyle alismisim..
hic canini sıkma icin rahat olsun..alcin alindiktan sonra daha hos olucaktir burnun ve gun gectikce hem kendin alisiyorsun hemde guzellesiyor..aslinda yeni yuze adapte oluyoruz ondan hosumuza gidiyor..valla benim eski burnuma nazaran 10 kat daha guzel( bu hali bile) o yuzden cok mutluyum ve kendimi cok seviyorum ayrica oz guvenim artti..gecmis olsun bu arada:)

cok geçmiş olsun canım o mesafe zamanla kaybolacaktır burun cok havadır ve serttir daha yumuşayıp ve ödemlerin gecmesiyle o mesafede normale bincektir endişe etme yani cok normal zamanla düzelcek

canım benim sana da çok geçmiş olsun...walla senin adına çok sevindim...sanırım bu yüze alışma işi benim daha uzun bi süreç gerektirecek..dediğim gibi inanılmaz tuhaf geliooo....bakalım zaman göstericek...saol canım benim ilgin için...

cok geçmiş olsun canım o mesafe zamanla kaybolacaktır burun cok havadır ve serttir daha yumuşayıp ve ödemlerin gecmesiyle o mesafede normale bincektir endişe etme yani cok normal zamanla düzelcek

canııımm inş. dediğin gibi olurrr....dört gözle bekliyorum bunu....çünkü alışmam çok zor olacak eminimmm..

sen canını sıkma,bak daha once ameliyat olan arkadaslarda soyluyor..o mesafe zamanla kapanıyormus cunki odemlerden dolayıymıs o sıslıkten yanı.benim burnum cok asagidaydi o yuzden bana cokta tuaf gelmıyor ama zamanla daha guzel olacaktir eminim. mujuks mujuks:)

benim de üst dudağım aşağıda komik görünüyor.alt dişleim görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…