elifcim cnmm inan çok üzüldüm olayları okuyunca, biliosun senden kısa bir süre sonra da benim askerim geldi ve buraya eskisi kadar uğrayamaz oldum... O yüzden senin olayları biraz geç farkettim, ne diyeceğimi bilmıorum gerçekten... Herşeyin hakkında hayırlısı olsun tatlım, hayırlı olan buymuş demek ki.. Senin de söylediğin gibi iyi ki evlenmeden önce bu olayı gördün... Daha sonrasında herşey çok daha zor ve yıpratıcı olurdu... Sonra senelerce ağlayacağına baştan üzül ama yoluna dimdik devam edebil tatlım... Umarım bundan sonraki süreç senin için çok yıpratıcı olmaz, inş olabildiğince hafif yaralarla atlatırsın... Sen güçlü bir kızsın, eminim ki bunun üstesinden gelirsin ki... Bu kadar olaya rağmen yine kendinden hiç ödün vermeden başın dik durabiliyorsun... Önemli olan da budur zaten, sen herşeyin en güzeline en iyilerine layıksın, senin için önce sen önemli olmalısın... Tabiki zor zamanlar, ne kadar dik dursan da kendi içine kapanacağın, üzüleceğin zamanlar olacak, kimseye yansıtmamaya belli etmemeye çalışacaksın ama dediğim gibi senin kadar güçlü bir kız bunun da üstesinden gelir
Ne zaman istersen yanındayıs unutma, hilal de zaten sana söylemiş ii de etmiş, ne zaman istersen biz burdayıs