Peri masalı gibi başlayan aşkın sonunamı geldik ?

Çok üzüldüm..:(
Affedilir gibi değil gerçekten.
Kafasız, 3 yılın hatrına sana sadık kalmayı becerememiş.
Hatır için dinle beni diyor ne komik.
Bu erkek milleti gerçekten çok nankör:ssz:
Bundan sonra çok mutlu olmanızı dilerim.

Sağoll Canımm.. Şuan İçin Kimseye güvenemem artık diyorum ama kısmett..

Aynen Kafasızzz ki ne Kafasızzz.. Fotoları Ailesine gösterdiğimde. 7 yasındaki çocuk bile diyor ki dayımın sevgilisimi ki sanki öyle sarılmış.. Benim inanmamıı affetmemi bekliyorr.. Ama çok geç O saf elif yok artık..

elifcim cnmm inan çok üzüldüm olayları okuyunca, biliosun senden kısa bir süre sonra da benim askerim geldi ve buraya eskisi kadar uğrayamaz oldum... O yüzden senin olayları biraz geç farkettim, ne diyeceğimi bilmıorum gerçekten... Herşeyin hakkında hayırlısı olsun tatlım, hayırlı olan buymuş demek ki.. Senin de söylediğin gibi iyi ki evlenmeden önce bu olayı gördün... Daha sonrasında herşey çok daha zor ve yıpratıcı olurdu... Sonra senelerce ağlayacağına baştan üzül ama yoluna dimdik devam edebil tatlım... Umarım bundan sonraki süreç senin için çok yıpratıcı olmaz, inş olabildiğince hafif yaralarla atlatırsın... Sen güçlü bir kızsın, eminim ki bunun üstesinden gelirsin ki... Bu kadar olaya rağmen yine kendinden hiç ödün vermeden başın dik durabiliyorsun... Önemli olan da budur zaten, sen herşeyin en güzeline en iyilerine layıksın, senin için önce sen önemli olmalısın... Tabiki zor zamanlar, ne kadar dik dursan da kendi içine kapanacağın, üzüleceğin zamanlar olacak, kimseye yansıtmamaya belli etmemeye çalışacaksın ama dediğim gibi senin kadar güçlü bir kız bunun da üstesinden gelir :34:

Ne zaman istersen yanındayıs unutma, hilal de zaten sana söylemiş ii de etmiş, ne zaman istersen biz burdayıs :34:

Kızlar Yine Yeniden Ben..

Daha Öncede anlattığım gibi uzun süredir ilgisi sevgisi saygısı yoktu bana karşı hatta olmayacak şeylere bağırıp çağırıyor küfür ediyordu. Dediklerimi hiç dikkate almıyor başına buyruk davranıyor yalan söylüyordu yalanlarını kaç defa yakaladım.. Dükkandayım diyor orda burda arkadaşlarıyla alkol alıyor gece saat 2 artık eve git dediğimde ister içerim ister s..carım kaç yaşındayımm deyip küfür edip telefonu kapatıyordu.. herşeye eyvallah dedim alkolden bu şekilde davranmıştır dedim. hep çabaladım sabrettim şu 3 aydır.. ama en son yine bana yalan söyledi eve gideceğim diyip karı ile kızla Bar'a gitti.. (Yanında çalışan o.. reklamcı kadın ve kendisi gibi olan kaşar kızı) Ben faceden kadının profilini arattırıp fotoğrafları gördümm 29 tane foto var hepsinde yan yana kafa kafaya omuz omuzalar bi tanesinde Bizimki ahtapot gibi sarılmış kıza... kızda allahın gücüne gitmesin travesti tipli bir kız.. Neyse sabahı yanına gidip bağırdım çağırdım ben 3 yıl boyunca ve 15 ay sen yokken böylemi yaptım şerefsiz dedim. sen benim için bittin artık dedim nişanı attım.. hala daha otur konuşalım 3 yılın hatrına ben kötü bişey yapmadım diyor.. bu saatten sonra senle konuşacak birşeyim yok benim dedim çıktım.. Daha sonrada annesine bohçaları altını ıvır zıvırı götürdük bıraktık.. Şimdi bensiz renkli bir hayat yaşasın onu bayacak bir insan yok hayatında isterse sabah 5e kadar takılsın..

Allah sana sabır versin cnm ...Off insan bunları duyunca ne kötü oluyor ya..bizde asker bekliyoruz 4.5 yıllık ilişkimde hiç böyle aldatma yaşamadım ama yaşamıycam anlamına gelmiyor hiç birimizin gelmiyor... ne kadar güvensekte...
diycek bişey bulamıyorum senin gibi bir insanı bir daha zor bulur bence..15 ay bekle et nişanlısısın birde...cesarete bak..

daha önce böyle bir durum olup affetmişmiydn ki cnm ? hani 1 kez yapan 1 kere daha yapar mantığıyla yapmış olabilir..ama ilk se diyecek bir şeyim yok..

Allah bol sabır versn gir paylaş bizlerle ruh halini..İhanet kesinlikle affedilecek bir şey değil...En iyisini yapmışsın o anlıycak senin değerini ama artık çok geç...

elifcim cnmm inan çok üzüldüm olayları okuyunca, biliosun senden kısa bir süre sonra da benim askerim geldi ve buraya eskisi kadar uğrayamaz oldum... O yüzden senin olayları biraz geç farkettim, ne diyeceğimi bilmıorum gerçekten... Herşeyin hakkında hayırlısı olsun tatlım, hayırlı olan buymuş demek ki.. Senin de söylediğin gibi iyi ki evlenmeden önce bu olayı gördün... Daha sonrasında herşey çok daha zor ve yıpratıcı olurdu... Sonra senelerce ağlayacağına baştan üzül ama yoluna dimdik devam edebil tatlım... Umarım bundan sonraki süreç senin için çok yıpratıcı olmaz, inş olabildiğince hafif yaralarla atlatırsın... Sen güçlü bir kızsın, eminim ki bunun üstesinden gelirsin ki... Bu kadar olaya rağmen yine kendinden hiç ödün vermeden başın dik durabiliyorsun... Önemli olan da budur zaten, sen herşeyin en güzeline en iyilerine layıksın, senin için önce sen önemli olmalısın... Tabiki zor zamanlar, ne kadar dik dursan da kendi içine kapanacağın, üzüleceğin zamanlar olacak, kimseye yansıtmamaya belli etmemeye çalışacaksın ama dediğim gibi senin kadar güçlü bir kız bunun da üstesinden gelir :34:

Ne zaman istersen yanındayıs unutma, hilal de zaten sana söylemiş ii de etmiş, ne zaman istersen biz burdayıs :34:

Sağolll Canımm.. Güçlü olmaya çalışıyorumm kendi ailemi hatta ve hatta onun ailesini ben teselli ettim.. onlarda çok üzüldüler özellikle annesi çok ağladı.. Bitsin istemedi düzelin dedi ama benim kabullenebileceğim birşey değil kusura bakmayın dedim..Herşeyin hayırlısııı, her şerde bir hayır vardır diyorumm..

Yanımda olduğunuz içinde tekrar teşekkür ederimm..

Allah sana sabır versin cnm ...Off insan bunları duyunca ne kötü oluyor ya..bizde asker bekliyoruz 4.5 yıllık ilişkimde hiç böyle aldatma yaşamadım ama yaşamıycam anlamına gelmiyor hiç birimizin gelmiyor... ne kadar güvensekte...
diycek bişey bulamıyorum senin gibi bir insanı bir daha zor bulur bence..15 ay bekle et nişanlısısın birde...cesarete bak..

daha önce böyle bir durum olup affetmişmiydn ki cnm ? hani 1 kez yapan 1 kere daha yapar mantığıyla yapmış olabilir..ama ilk se diyecek bir şeyim yok..

Allah bol sabır versn gir paylaş bizlerle ruh halini..İhanet kesinlikle affedilecek bir şey değil...En iyisini yapmışsın o anlıycak senin değerini ama artık çok geç...

Sağoll Canımm Allah sabır dayanma gücü veriyor çok şükürr..Daha önce aldatılmadım.. Aldatılacağım bu tür şeyler yapacağıda aklımın ucundan geçmezdi.. kendimden çok ona güvenirdimm diyorum ya gözüm kapalı güvenirdim.. ve gerçektende askere gitmeden önce ne karıya kıza baktığını nede çevresindeki insanlarla yılışık sırnaşık bir ilişkisini gördüm. o kadar düzgün aklı işinde gücünde ailesinde nişanlısında birisiydi. alkol almazdı sigarayı bırakmıştı.. kalp kırmaz söz dinlerdi.. Askerden bambaşka biri olarak geldi.. Yontulmamış odundu resmen hadi dedim 15 ay sapların arasnda böyle oldu belki alttan aldımm her hareketini.. sonra dükkan açtı Reklam üzerine hadi dedim işi oturmadı işten gücten stresstendir hep alttan aldım şu 3 ayda hep çaba gösterdim sabır gösterdim ama olmadı. . .

Sağoll Canımm Allah sabır dayanma gücü veriyor çok şükürr..Daha önce aldatılmadım.. Aldatılacağım bu tür şeyler yapacağıda aklımın ucundan geçmezdi.. kendimden çok ona güvenirdimm diyorum ya gözüm kapalı güvenirdim.. ve gerçektende askere gitmeden önce ne karıya kıza baktığını nede çevresindeki insanlarla yılışık sırnaşık bir ilişkisini gördüm. o kadar düzgün aklı işinde gücünde ailesinde nişanlısında birisiydi. alkol almazdı sigarayı bırakmıştı.. kalp kırmaz söz dinlerdi.. Askerden bambaşka biri olarak geldi.. Yontulmamış odundu resmen hadi dedim 15 ay sapların arasnda böyle oldu belki alttan aldımm her hareketini.. sonra dükkan açtı Reklam üzerine hadi dedim işi oturmadı işten gücten stresstendir hep alttan aldım şu 3 ayda hep çaba gösterdim sabır gösterdim ama olmadı. . .

Canımm ya bende senin gibiym hani ypmaz etmez diorm hala diorm eminim ama işte erkek bişey diyemiorm...umarm askerde bnmkde odun olarak dönmez...ne diyim ki Allahsabrını verir cnm dua edicem senin için..

Canımm ya bende senin gibiym hani ypmaz etmez diorm hala diorm eminim ama işte erkek bişey diyemiorm...umarm askerde bnmkde odun olarak dönmez...ne diyim ki Allahsabrını verir cnm dua edicem senin için..

Sağol Canım Benimm.. Sizde İnşallah çook ama çoookk Mutlu Olursunuzz..

Herkez yapacak diye birşey Yok ama ben artık erkeklerin birine güvenmiyorum ne demişler

Kadının 9 Nefsi 1 Aklı,Erkeğin 9 Aklı 1 Nefsi Vardır...
Kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkarken,Erkek 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamaz..

ilk sayfadan sonuna kadar okudum, ne kadar zalim vicdansızmış ki bu adam seni böyle üzmüş..
inan çok üzüldüm durumuna ama yinede verişmiş sadakan varmışki evlenmeden bitmiş öyle düşün belki evlenince bu huyları olacaktı.
sen kendini üzüp yıpratma kaybeden o ki başını duvaslara vura vura döner , döner ama sen orda olur musun o ayrı.
yazık etmiş sadece. inşallah bundan sonra gerçekten ADAM gibi ADAM çıkar da canım bu günleri unutursun.
ve sırf bu olay için kendini kapatma içine atma, erkeklere güvenmiyorum deme tek o değil dünyada ,
sende hayatını yaşamaya bak...

Sağol Canım Benimm.. Sizde İnşallah çook ama çoookk Mutlu Olursunuzz..

Herkez yapacak diye birşey Yok ama ben artık erkeklerin birine güvenmiyorum ne demişler

Kadının 9 Nefsi 1 Aklı,Erkeğin 9 Aklı 1 Nefsi Vardır...
Kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkarken,Erkek 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamaz..

İnşallah cnm inşallah
sende inşallah çok mutlu olursun zamanla..bu fikir şuan sana komik ve uzak geliyor dimi.? Ama hç değil bence...sadece ZAMAN.

ayrıca sözde çok güzelmiş ve çok ama çok doğru:31:

Elif'im uzun süredir net olmadığı için doğru düzgün giremiyordum foruma. Kızların son yazdıklarını görünce ne oluyor diye geçmişe döndüm, gördüğüm okuduğum şeye şaştım kaldım. Kesinlikle sen böyle bir şeyi haketmedin, hiç kimse haketmez zaten. Çok kötü bir ilişki bile olsa, karşı taraf artık seni sevmiyor bile olsa bunu yapma hakkını vermez, ki senin gibi 15 ay sadece onu beklemiş birine asla yapılmamalıydı. Keşke güzel ve doğru bir şekilde ben ayrılmak istiyorum diyebilseydi. Belki de bunun senin ayrılman için geçerli bir sebep olacağını düşündü; çünkü erkekler bizim kadar güçlü olmayı ve gerçek bir ayrılık kararı almayı beceremiyorlar. Sadece ayrılmakla tehdit edip bu şekilde ellerinde tutmaya çalışıyorlar. Biz bu kararı aldığımızda da vazgeçirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bi bakışma, bi yazışma, bi konuşma ya da arkadaşça takılma deyip geçilecek bir şey değil ki affedesin. Senden yılların hatrına bir şans daha isteyeceğine kendini senin yerine koysun. Affeder tekrar güvenir misin bilemiyorum; çünkü özledikçe, unutamadıkça insan aldığı karardan dönebiliyor. Gerçekten çok üzüldüm; ama ayrılmanıza değil bunları sana yaşatmasına. Şu an iyi tarafından bakıp teselli etmelisin kendini. Dediğin gibi ya evlendikten sonra olsaydı bu... O zaman çok daha zor olacaktı ayrılık kararı almak. Allah yâr ve yardımcın olsun canım, hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah...

Elifcimm gerçekten kadınların hissettikleri çıkıyor.. Sende başta hissettin ama öyle dedi böyle dedi seni kandırdı..
Ama Çok şükürki Allahım senin karşına er yada geç çıkardı..
Allahım dayanma gücü versin.. Geçmişe üzülüpte geleceğinide mahvetme bence.. Zaten onca senen geçtii kısmet değilmiş ama yol yakınken öğrenmen de iyi olmuş. Allahım inşallah kimin böyle şeyi varsa karşısına çıkarsın.
İnşallah mutlu olursuun.. Allahım hakkında hayırlısını nasip eylesin..

Kızlarr hepinize iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederimm.. Ben iyiyim çok şükür çabuk toparlandım hayat devam ediyor. Yeterki Allah başka acılar yaşatmasın insana.. annemizi babamızı ailemizi başımızdan eksik etmesin geri kalan herşey geliyor geçiyorr.. Ben elimden geleni yaptımm sabrettim, allttan aldım, çaba gösterdim.. sustum anlamadı,, konuştum anlamadıı dinlemedii.. En sonunda böyle oldu iştee.. ha keşke böyle olmasaydı 3 yılın hatrına adam gibi karşıma çıksaydı bu değişimin sebebini açıklasaydı. sevmiyorsa artık sevmiyorum deseydi.. Herşeyin hayırlısıı her şerde bir hayır varmışş.. benim çekecek çilem yokmuş demekki diyorumm..

Elifim inan ki çok üzüldüm yaa ama gerçeği görmende bi bakıma iyi olmuş sankiii ya evlenseydn de daha kötü olsaydı...Zararın neresinden dönsen kar...

Valla bu güven konusu bu kadar mı denk gelir ,,biz kadınlar güveniyoruz bakmazlar etmezler diyoruz çünkü kendileri imajlarını o şekilde yanstıyolar,,,ama bir şey görünce insanın sinirleri bozuluyo kaldı ki şimdi o adama sormak lazım çok afedersin sende olmayıpta onlarda olmayan neydi neden di onlarla gitmek siz nişanlısınız bi adım ötesi evlilikken yanii ama Allah sana yardım etmiş ,,,bende büyük konuşmuyorum hepte güveniyorum diyorum ama eğer öyle bişi olursa asla affetmem çünkü bi kere yapan nasılsa affetti der gene yapar,,Allah onları bildiği gibi yapsın ya bi askerliğe sığınmışlar gidiyo hiç kimse kalkıp sen nasılsın demiyo ama ...

Merhaba arkadaşlar...

Nerden başlasam nasıl anlatsamm bilmiyorum.. Yazarken bile kalbim yerinden çıkacakmışçasına atıyor..

Nişanlıyımm Nişanlımı 3 yıldır tanıyorum. tanıştık 5-6 ay sonra nişan yaptık.. Nişandan 6 ay sonrada askere gitti geldi.. Zaten ne olduysa askere gidip geldikten sonra oldu. Önceden kibar anlayışlıı sevdiğine ailesine bağlı insan gitti resmen bir odun geldi.. ne söylesem ne desem kötü oluyor.. iyi söylesemde kötü oluyor.. bir agresiflik bir sinirlilik..

Önceden heran yanımda olmak isteyen insan geleyim seni alayım diyen.. eve bırak beni artık dediğimde 5 dk. daha dur diyen insan şimdi ben yanına dükkana gittiğimde hemen ben seni eve bırakayım diyor.. Önceden günaydın mesajı atar ben dükkandayım şuraya buraya gidiyorum.. sen ne yapıyorsun vs. diye günde 200 tane mesaj atan arayan insan şimdi ben aramazsam ne mesaj atıyor ne arıyor.. haber ver dediğimde her gittiğim yeri günde 10 kere sana haber mi vereyim izin mi alayım diyor.. iyide o askerdeyken ben 15 ay evden çıkmadım bilgisayar basında telefon basında bekledim.. ne yaptımsa haber verdim sordum.. herkes dedi ona sen gittin kızı hiç görmedik diye ne güzel övünerek talimatlara uydu dedi.. Karşılığı bumu olacaktı..

Ve en son facebooktan eski dükkanın karsısındaki kızı günde 4 kez arattırdığını gördüm neden arattırdın diye sorduğumda ek olarak emlak işide yapacağım onun belgesi vardı facebook' ta tel. numarası varmı diye baktım dedi.. iyi dedimm büyütmedim.. sonra bir kere daha arattırıldığını gördüm bu sefer dükkanın face adresinden sabah sabah arattırılmış.. yine sordum başladı bağırıp çağırmaya laptop ekranını kapatmaya sen neden ikide bir beni kontrol ediyorsun güvenmiyormusun inanmıyormusun demeye.. herseyi üzerine yemin etti o arattırmamış şirketın face adresi alide biliyor Ahmet'te biliyor şifreyi ben aratmadım ister inan ister inanma dedi..

Ben şu aralar çok kötüyümm eczaneden uyku ilacı aldım çift çift yutup onlarla uyuyorum.. hep aklımda ya o arattıysa, arattıysa neden arattı o kızda olan bende olmayan ne varr diye.. Ben eski sevdiğim adamıı geri istiyorum.. tekrar gözüm kapalı güvenmek istiyorum.. neden böyle olduu yaşadıklarım sanki kabus gibi.. :43:

Nolur yardımcı olunn bana.. ama nolur düşünüp anlayıp yazınn şuan zaten kendimde değil gibiyimm.. birde burdaki yorumlar kafamda dönüp duracak..

Şimdiden herkese teşekkür ederim..

sana tavsiyem çok üstüne düşüp onu boğma canım biraz kendi haline ve zamana bırak gözlemle ve haklıysan düşüncelerinde yol yakınken dön ilerde daha fazla üzüleceğine hatta hayat boyu ağlayacağına 3 gün 5 gün ağlarsın sonra geçer inana zaman herşeyin ilacı.

merak etim ve okudum ayrılmışsın ve bence kendin için en iyi olanını yapmışsın çünkü eminim seni haketmeyen bu insanla ilerde daha çok üzülürdün hakkında herşeyin hayırlısı olsun en azlından evlenmeden anlamışsın ne m..l olduğunu. kesinlikle affetme daha başını çoook taşlara vurur o pişman olunca ama iş işten geçti bi kere. seni haketmiyomuş zaten ederi yokmuş onun için kaybettiğin hiçbir şey yok emin ol.

Back
X