"DAVA AÇACAĞIZ"
MAĞDEN’in yazısına, Münevver Karabulut’un ailesinden de tepki geldi. Ailenin avukatı Rezan Epözdemir, Münevver Karabulut’un annesi Nagihan Karabulut’un kendisini aradığını, yazıda çok ağır ifadeler olduğunu ve intikam duygusu içinde olmadıklarını belirttiğini, söz konusu yazıya ilişkin basın yoluyla hakaret davası açacaklarını söyledi.
HABERTÜRK
Kırmızıyla işaretlediğim kısma özellikle katılıyorum.resmen cemin ailesinden para almış belli , oda kendi cebini dolduruyo tabi ne takar , başına gelsin bakalımda ozaman görücem bu ayakları aynı şeyin başına gelmesi lazım ozamanda katili aklasın bakayım görelim.
her halde adamın benim kızım suçlu,cemciğin hatası yok demesini bekliyorlarbenim anlamadığım münevverin ailesi intikama doymuyor derken, intikam alacak ne yapmış, davacı olması mı intikam, ne yapsaydı peki
benim bildiğim münevverim babası cemi öldürseydi intikam olurdu
davacı olacak tabii, davacı olmasa bile zaten hapse girecekti, orasıda ayrı konu, sanki evet affettim dese salıverilecektide
Isin en igrenc taraflarindan biri de guya Cem Munevvere deli gibi asikmis . Bunu bir aşk kiskanclikla spontane islenmis cinayete cevirmeye calisiyorlar.
Hayie bu cinayet bile isteye bir degil bir kac kisi tarafindan islenmistir. Bu ulkede adalet olmadigi icin bu olayin arkasindaki suçluların tümü bu dunyada cezasiz kalacak.
Benim gozumde de fark yok. Ama bildigim kadariyla onceden tasarlayarak canavarca hislerle adam oldurmenin cezasi daha yuksek. Diger turlu tahrik indirimi olacaktı. Bir de bu cinayetin ayin cinayeti oldugu o kadar acik ki. Iskenceden zevk alip oraya buraya sperm sacan insanlar var. Otopsi rapiruyla da birden fazla kisi olsugu belirtilmis. Tum bunlarin üstünü ortmek icin Cem Munevvere deli divane asikti kiskandi o yuzden öldürdü gibi bir sey ortaya atmaya çalışıyorlar.Kizla konusmalarini zeytinburnu surtugu diye kaydetmis bilgisayarınakıskançlıkla işlenmiş spontane cinayet diye bişeye inanmıyorum, bu o adamın katil ruhlu olduğu gerçeğini kesnlikle değiştirmez, sanırım planlayarak öldümenin cezası daha yüksek, o yüzdenmiydi çabaları, açıkcası hukukta nasıl bilmiyorumda bana iki cinayet arasında bi fark yokmuş gibi geliyor
bi taraftanda keşke tüm kadın cinayetlerine aynı önem gösterilse diyorum, sanırım bu zengin olduğu için popüler oldu, hatta fanları bile çıktı, halbuki her gün bi kaç kadın öldürlüyor, okuyoruz geçiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?