Perihan Mağden'in olay yaratan Cem Garipoğlu yazısı: Münevver’in ailesi intikama doymuyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Perihan Mağden'in 'Cem Garipoğlu' Yazısı Tartışma Yarattı

Taraf yazarı Perihan Mağden, 2009 yılında sevgilisi Münevver Karabulut'u öldüren; 24 yıl hapse mahkum olan ve geçtiğimiz hafta intihar eden Cem Garipoğlu'nu bugünkü köşesine taşıdı.

Mağden kaleme aldığı yazıda Garipoğlu’na haksızlık yapıldığını söyleyerek tartışma yarattı.

İşte, Mağden'in bugünkü köşe yazısı:

Cem Garipoğlu’nun Türklük Halleri ve akıl sağlığıyla bu dünyaya yerleşememe sınavı
Münevver Karabulut’un öldürülmesinden sonra, yani güzelim başının bir gitar kılıfında, bedeninin bir bavulda bulunmasından--

Az buz lanet etmedim onu öldüren “zengin çocuğuna”, Cem Garipoğlu’na!

Doğal olarak kendime Münevver’in annesi rolünü biçtim. Kurban oydu, giden oydu! Buna karşılık imkânları hiç de kısıtlı olmayan ailesi tarafından aylarca kaçırılan Cem’di.

“Cinayet mahalli” (ne kalpsiz kelimeler!) silinip yıkanılan, her çeşit yardımla cezadan kaçırılan, ailesi tarafından (utanmadan etmeden) korunup kollanan Cem’di!

Oysa şimdi intihar eden Cem Garipoğlu’nun ardından yas tutarken, böylesine büyük bir azim ve kararlılıkla kendini öldürmeyi “başaran” bu gencecik çocuk için üzülürken, içim acırken, sızlarken bulmuşsam kendimi--

Yazmak istedim yani.

Biz Cem’e haksızlık yapmışız!

Avukatının başından beri dediği gibi, ruh sağlığının yerinde olup olmamasını kat’i surette kâle almamışız, demek ki.

Yazının tamamı için tıklayınız: http://www.taraf.com.tr/yazilar/per...gligiyla-bu-dunyaya-yerlesememe-sinavi/31083/

Gelen tepkilerin bazıları: http://onedio.com/haber/perihan-magden-in-yazisina-twitter-dan-tepki-yagdi-385426

onedio

Bu nasıl bir yazıdır , özür diler gibi. İşin içinde aileside vardı, yardım etmişlerdi. Her ne olursa olsun akıl sağlığı yerinde olmasada bunun affedilir bi yanı yok, akıl sağlığı bozuk ise münevver'in o fotoğrfta ne işi vardı.
Söylentilere göre ( tabi bilmiyorum ben) mason ayininde öldürülmüş kız, ve mason çok büyük bir tarikat olması nedeniyle kaçırılmış olduğunu düşünenler var. Bilmiyorum ne kadar doğru.

yazarlar satış için napcağını şaşırdı valla, ama şaşıranı erdal demirkıran herhalde, yeni kitabını gördüm d r da, adı "bütün kadınlar aptal", 1. numara olacağına eminim çok satanlarda, en çokta kadınlar alır

Bir pisligin ölümüne uzulecek değiliz. Cok ama cok sacma bir yazı.

Iyi o zaman senin canını kanını vahsice aci çekerek oldursun. Hem de yalniz olmadigi yaninda birileri de olduğu otopsi raporuyla belirlensin ayin cinayeti oldugu iskenceden cinsel zevk alindigi otopsi raporlarinda gorulsun . Bu cinayeti planli isteyerek islesin sonra da psikolojisi iyi değil.

Yok yaaa.

Inşallah gercekten gebermistir pislik. Ve insallah o gece cinayette yaninda olanlar da ortaya cikip rezil bir sekilde ölürler

İlgi çekmek adına vicdan duygusu olmayan bir yazı ,olur tecavüzcüleride af edelim
bence zengin ya mutlaka kayıracaklar para her pisliği temizliyor acaba mağden'e ne kadar ödeme yaptı ailesi

kendi kızının parmağına taş değse,ortalığı ayağa kaldırmaz mı bu hatun

resmen cemin ailesinden para almış belli , oda kendi cebini dolduruyo tabi ne takar , başına gelsin bakalımda ozaman görücem bu ayakları aynı şeyin başına gelmesi lazım ozamanda katili aklasın bakayım görelim.

ne kadar para almış bilemiyeceğim ama şu hali ilgi çekmeye çalışan bir ergen gibi. neyseki gündem yoğunluğundan kaynadı gitti yazısı. doğru düzgün bir yazar olsa bir daha yazamaz derdim ama kadın bildiğin gazeteci trollü.

Perihan maden 'in geçmişini bir araştırın zengin kesimindendir bunlar hep birbirini tutar,

ne yapsa aralarında hoşgörülür
birgün kızına ve oğluna başıına olay gelse o vakit görürüm onu
öyle kalemi vicdansızca sallamak değil gazetecilik hiç değil zaten

ağır hasta bence bu kadın. tedaviye ihtiyacı var.
münevver suçlu mezarından çıkarıp yargılayalım demediği kalmış bi'.

Körler sağırlar birbirini ağırlar.

Kırmızıyla işaretlediğim kısma özellikle katılıyorum.

benim anlamadığım münevverin ailesi intikama doymuyor derken, intikam alacak ne yapmış, davacı olması mı intikam, ne yapsaydı peki
benim bildiğim münevverim babası cemi öldürseydi intikam olurdu
davacı olacak tabii, davacı olmasa bile zaten hapse girecekti, orasıda ayrı konu, sanki evet affettim dese salıverilecektide

her halde adamın benim kızım suçlu,cemciğin hatası yok demesini bekliyorlar

Isin en igrenc taraflarindan biri de guya Cem Munevvere deli gibi asikmis . Bunu bir aşk kiskanclikla spontane islenmis cinayete cevirmeye calisiyorlar.

Hayie bu cinayet bile isteye bir degil bir kac kisi tarafindan islenmistir. Bu ulkede adalet olmadigi icin bu olayin arkasindaki suçluların tümü bu dunyada cezasiz kalacak.

kıskançlıkla işlenmiş spontane cinayet diye bişeye inanmıyorum, bu o adamın katil ruhlu olduğu gerçeğini kesnlikle değiştirmez, sanırım planlayarak öldümenin cezası daha yüksek, o yüzdenmiydi çabaları, açıkcası hukukta nasıl bilmiyorumda bana iki cinayet arasında bi fark yokmuş gibi geliyor

bi taraftanda keşke tüm kadın cinayetlerine aynı önem gösterilse diyorum, sanırım bu zengin olduğu için popüler oldu, hatta fanları bile çıktı, halbuki her gün bi kaç kadın öldürlüyor, okuyoruz geçiyoruz

Bu cem plsliğin kaç kızla çekilmiş video kaydı var

sürekli kız arkadaşı yenileme peşinde

ne aşkı , kullan kaldır at

en son 40 yaşlarına doğru sosyete ile kızla evlenecekti

bu zengin züppeler kolay kolay evlenmez gönül eyler kızdan kıza atlarlar para bol ya , ahlak ve aşk anlayışı normal insana göre değil bunların ki

Benim gozumde de fark yok. Ama bildigim kadariyla onceden tasarlayarak canavarca hislerle adam oldurmenin cezasi daha yuksek. Diger turlu tahrik indirimi olacaktı. Bir de bu cinayetin ayin cinayeti oldugu o kadar acik ki. Iskenceden zevk alip oraya buraya sperm sacan insanlar var. Otopsi rapiruyla da birden fazla kisi olsugu belirtilmis. Tum bunlarin üstünü ortmek icin Cem Munevvere deli divane asikti kiskandi o yuzden öldürdü gibi bir sey ortaya atmaya çalışıyorlar.Kizla konusmalarini zeytinburnu surtugu diye kaydetmis bilgisayarına
Malum bizim ulkemizde dar pantolon tahrik indirimine sebep olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…