Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkPerinatoloji Prof. Dr. Ahmet Gül e giden var mi?
Evet gittim, benim elektriğim uymadı ama kötü bi doktor değil, alanında iyiymiş, benim için doktorla elektriğin tutması önemli olduğu için tabi herkese göre değişir bu. Ama dediğim gibi alanında iyi olduğunu okudum bazı yerlerde
Evet gittim, benim elektriğim uymadı ama kötü bi doktor değil, alanında iyiymiş, benim için doktorla elektriğin tutması önemli olduğu için tabi herkese göre değişir bu. Ama dediğim gibi alanında iyi olduğunu okudum bazı yerlerde
Yanitiniz icin cok teşekkür ederim. Birde Ali ekiz varmis duydunuzmu bilmiyorum. Yada daha sonra keske şu perinatologa gitseydim dediginiz bir doktor oldumu acaba.
Yanitiniz icin cok teşekkür ederim. Birde Ali ekiz varmis duydunuzmu bilmiyorum. Yada daha sonra keske şu perinatologa gitseydim dediginiz bir doktor oldumu acaba.
Ali ekize gidecektim detaylı ultrason için daha sonra doktorumun önerisiyle Recep Hasa gittim, çok memnun kaldım tavsiye ederim, perinatoloji alanında sayılı isimlerden birisi belki duymuşsunuzdur. Sakin kişiliğiyle sizi endişelendirmiyor, ve bilgi anlamında da çok başarılıymış, zaten genelde riskli gebelikler ona gidiyor.
Ben gittim, alanında gerçekten çok iyi bir Profesör, doktorum Ahmet Hoca asla yanılmaz dedi. Çok şükür bir şey çıkmadı 13 haftalık ilk detaylı ultrasonda.
Daha önceden Ali Ekiz'e gitmiştim 13. haftada trizomi 18 bulguları görmedi 21. haftada trizomi 18 tanısı konuldu 24. hafta da kalbi durmuştu kurula gittiğimde söylediler.
Ahmet Hoca çok iyi bakıyor, çokta mütevazi bir insan aynı zamanda, ben tavsiye ediyorum.