Perinatoloji ve ayrıntılı ultrason hakkında

nsrnce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
91
26
38
36
Selamlar 17 haftalık gebeyım. Kaçıncı hafta gitmek uygun olur bi dontor 19 dedı diğeri 20 var mı gisen anne adayları. Bazen haftaya nidaha gir falan dıyolarmış birazda tuzluymuş

Tam olarak hatırlamıyorum ama ben 18.haftada girmiştim sanırım. Bence 19 ya da 20de girsen iyi olur. Çok özel bir durum olmadıkça tekrar tekrar girilmesi gereken bir şey değil ki ayrıntılı ultrason. Hatta şöyle açıklıyım adı üstünde ayrıntılı bir şekilde bebeği görüyorsun. Kalp kapakçıklarından tut beyin loblarına, damarlarına kadar her şeyi görüyorsun. Bebeğin herhangi bir organında bir sıkıntı görülürse erken müdahale için gerekli bir uygulama. Benim yaşadığım yerde 80e yapan da var 250ye yapan da var önemli olan ücreti değil gerçekten işin ehli ve tecrübesi çok olan bir doktor seçmek. İllaki perinatolog olmasına gerek yok, ben çok fazla araştırdım ve buradaki perinatologlara güvenmediğim için radyologa gitmiştim.

22.haftada girsen daha iyi olur canim bütün organlarini tam görmüs olursun gelismis olur

Benım gittipim hastane 300 e yapıyor başka bi doktor buldum doç 450 ama cerrahpaşa tıpta 120 ye Prof bakıyor ne yapsam bilemedım

Slm kızlar bu gün kocaeli universtesi de perinatoloji bölümünde Gülseren hnm yaptı 120 tl ödedim çok güzelde ilgilendi aslında üniverste hastanelerin perinatolojii servislerinden SSK karşılıyor ücretsiz bulunduğunuz illerde perinatologlae mutlaka vardır sorun araştırın boşuna yüksek ücretler ödemeyin bu detaylı ultrason 20 hafta ve 24 hafta arasında doğru sonuç veriyor bu haftalarda bebek gelişmiş oluyor tüm organları gözüküyor

Back
X