perınatolojı yardım

lulye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
85
5
48
Kastamonu
ben ilk kürtajımı kalp atısları yoktu ole aldılar. ıkıncı kurtajım kanamam oldu ole yaptılar. 2. kürtajdan sonra bı prof a gittim gebelıkte aspırın kan sulandırıcı kullanmam gerektıgı bırde romatızmal durumdan oturu plaguenıl kullanamamı ıstedı. neyse bole kullanarak bı gebelık gecırdım 11. haftada sakatlıkteshısıyle dusuk yaptırdılar. ıncelendı baska bı perınatolojı prof baktı aynı selerı kullanamı soledı. romatızmalle ılgılı rahatsızlıgım duzeldıgınden plaguenılı kullanma dedıler sımdı ben tekrar gebelık gecırıyorum dedıklerını yaptım ama dıs gebelıkmıs bebegın nerede tutundugu bellı degıl. benı yıne perınetologlara gonderıyorlar ıkı ısım verdıler özgür deren ve lütfü önderoğlu. özgür derenin kliniği var cok pashslı bernımde maddı ımkanklarım zor kredı cekmeyı dusunuyorum. lütfü önderoğlu da özel acıbadem ankara hastanesındeymıs sanırım ne kadar ucret alırlar bılmıyorum. burdakı doktorlar anneden yada bababdan gelen hastalıkla bebek saglıksız oluyor nedenı nedır bılmıyoruz dedıler. zor durumdayım napcamı bılemıyorum.

Canım öncelikle geçmiş olsun.. benim de 1 kaybım var. Kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum, 7 ay geçti henüz gebelik yok..
Kromozom bozukluğudur dedi doktor genetik olabileceğinden hiç bahsetmedi, özellikle sormuştum çünkü babaannem ve halamda da benzer şeyler olmuş hatta babaannem 6-7 düşük yapmış bazıları ikiz ve ben de inanılmaz korkuyorum.. Hep hayırlısı için dua ediyorum..

Bahsettiğin doktorları vs tanımıyorum ama inşallah şifa olurlar, bulurlar sebebi.

canım geçmiş olsun bu kadar şeyden sonra genetik tarama önermemiş olmaları gerçekten çok ilginç bende 2 kayıptan sonra genetik test istendi ve bende kromozomal bozukluk çıktı. tüp bebek ve embriyoların taranması ile şu anda ikizlerime hamileyim senin hamile kalıp bunları yaşamandansa önce önlem alınması daha mantıklı olacaktır. diye düşünüyoruım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…