Peri'nin Diyet Günlüğü

Peri__Kizi

Mayıslar Bizim!!!
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
480
194
63
Sanal günlüklerin çok revaçta olduğu bu dönemde bende artık kendi günlüğümü oluşturmaya karar verdim. Kısa boylu 21 yaşında bir kızım ama boyum hep muammaydı bugün net boyumu sonunda ölçtüm ve boyum 1.58. Kilom şu an 53.0. Küsüratsız rakamları hep sevmişimdir. Keşke boyumda düz 1.60 olsaydı her neyse.. Yapı olarak olduğumdan hep daha kilolu gösteren biriydim ve en büyük bölgesel sorunum bacaklarımın kalın olması ve basenlerde yaşadığım dolgunluk.. 12 Ağustos'tan sonra ciddi bir diyet ve spora başlayacağım. Hedefim 48 kilo olmak..! 5 kilo vermek zor olacak benim için çünkü metabolizması yavaş çalışan biriyim hiç olmazsa ben böyle düşünüyorum. Pazartesiden itibaren A'dan Z'ye diyet ve spor anlarımı, yaptıklarımı ya da yapamadıklarımı.. Araştırmalarımdan edindiğim bilgileri sizlerle paylaşacağım.. Şimdilik görüşmek üzere..

Yemekten yarım saat önce (09.30)

2 kapsül fat burner

Sabah (10.00)

Yarım kase cornflakes + 1 bardak light süt ile

Ara (12.00)

1 bardak tatlandırıcılı ile hazırlanmış filtre kahve

Öğle (14.00)

2 ince dilim tavuk göğüs kısmı - 2 çorba kaşığı ayçiçek yağında kızarttım

2 ince dilim çavdar ekmeği

Ara (15.30)

1 kase yoğurt + 1 adet kuru kayısı + 2 adet fındık

Akşam (18.00) - birazdan yiyeceğim

Bir kase cornflakes + 2 bardak light süt ile

Spordan 15 dakika önce (20.45) - içeceğim

2 kapsül fat burner

Saat (21.00)

40 dakika tempolu yürüyüş

15 tane × 3 set olarak mekik

Ve 10 dakika alttaki videodaki egzersiz

Victoria's Secret Model Workout: 10-Minute Fat-Blasting Circuit - YouTube

2 litre su

Bugünlük bu kadar..

Son düzenleme:
Sabah

2 kapsül fat burner
1 dilim cavdar ekmegi
Beyaz peynir
2 tane hindi salam
1 bardak ice tea

Ara

1 paket oreo biskuvi (220 kcal)

Öğle

3 çorba kaşığı mantı
Yarım bardak kola

Akşam

2 kapsül fat burner
1 dilim cavdar ekmegi
1 domates ve salatalık
Yarim porsiyon ton baligi
1 bardak ice tea

3 litre su
50 tane mekik

Yoğurt ve az şekerli Türk Kahvesi metabolizma hızlandırıyor ve yağ yakimina yardimci oluyor. Her gün mutlaka tüketme kararı aldım bu 2 ürünü..

Günlüğün hayırlı olsun Peri :46:
Kararlı gördüm kilon fazla değil ama yine de rahatsız olmanı anlayabiliyorum, kendi bedenini daha iyi tanıyorsundur :)
Boylarımız aşağı yukarı aynı ama benim kilom 61 :39: Hedef 55 :6: :)
Menülerini de ne kadar düzenli yazmışsın hafiften bir takıntılı hal sezdim :1: ben de öyleyimdir :1:
Umarım istediğin kiloya ulaşırsın :8:

Son düzenleme:
hemen hemen aynıyız :) hatta tamamen :1: ben 52.8 oldum boyumuz aynı ve seni çok iyi anlayabiliyorum benim de günlüğüm var bakabilirsin tabi ben çok disiplinli değilim senin gibi ama olsam süreci daha da hızlandırırım tabi ki. takipteyim :16:

Sabah

2 kapsül fat burner
1 dilim cavdar ekmegi
Beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
1 tane salatalik

Öğle

3 adet çiğ köfte

Akşam

2 kapsül fat burner
1 dilim cavdar ekmegi
2 yemek kaşığı et sote
Salata
Üzüm

2.5 litre su
1 saat tempolu yürüyüş

hemen hemen aynıyız :) hatta tamamen :1: ben 52.8 oldum boyumuz aynı ve seni çok iyi anlayabiliyorum benim de günlüğüm var bakabilirsin tabi ben çok disiplinli değilim senin gibi ama olsam süreci daha da hızlandırırım tabi ki. takipteyim :16:

Bende disiplinli olamadim bugune kadar ama sonra neden istikrarli olamıyorum diye kizdim. Kis geliyor spor aksicak biliyorum o yuzden bugun biriktirdigim paralarimla eylulde başlamak üzere spor merkezine kayit yaptırdım. Bu işi artık sıkı tutuyorum. Bundan 10 sene sonrasini düşünüyorum da ileride yas faktoru ve hamilelik vs eklenince kabus gibi. Fil gibi dolasmamam lazim :)

Günlüğün hayırlı olsun Peri :46:
Kararlı gördüm kilon fazla değil ama yine de rahatsız olmanı anlayabiliyorum, kendi bedenini daha iyi tanıyorsundur :)
Boylarımız aşağı yukarı aynı ama benim kilom 61 :39: Hedef 55 :6: :)
Menülerini de ne kadar düzenli yazmışsın hafiften bir takıntılı hal sezdim :1: ben de öyleyimdir :1:
Umarım istediğin kiloya ulaşırsın :8:

En ufak bir ayrintiyi bile atlamak istemiyorum. Bizim aile kilo almaya cok meyilli. Zamanında el atmazsam sonum hic iyi olmayabilir. Annem 1.50 boyunda 70 kilo. Oysa gecen sene once 60 di. Yasima gore iyiyim dedi sonuc ortada. :)

En ufak bir ayrintiyi bile atlamak istemiyorum. Bizim aile kilo almaya cok meyilli. Zamanında el atmazsam sonum hic iyi olmayabilir. Annem 1.50 boyunda 70 kilo. Oysa gecen sene once 60 di. Yasima gore iyiyim dedi sonuc ortada. :)

Bu kararlılıkta bu iş olur diyorum :34: Haklısın şimdiden önlem almak dikkat etmek lazım yoksa bizde yarın annelerimiz gibi olmaya adayız :26: Kolay gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :nazar: :1:

Son düzenleme:
Back
X