Perinoplasti ve vajinoplasti ameliyatı

hepmutluolsam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
2
0
1
42
Merhabalar. ..yaklaşık 2 ay önce normal doğum yaptım. Fakat kendime bakamadigim için dikişler enfekte oldu ve kotu bir şekilde iyileşti. Perinoplasti yaptırmak istiyorum ve belki ilave olarak vajinoplasti.lütfen bana özelden veya buradan istanbul için bir doktor tavsiye edermisiniz .bu ameliyatlrdan birini yaptırıp memnun olan varsa kime oldunuz..turgay karakaya ve özgür kartalda ameliyat olan varmı. İki doktorla da telden görüştüm. Turgay bey 2500 dedi sadece birine. Özgür beyse muayene sonunda konuşuruz dedi.başka istanbulda bu ameliyatı olup memnun olanlar varsa lütfen yardımcı olun doktor konusunda. ..yaptırıp pişman olmak istemiyorum.

hepmutluolsam bizi ancak bizim durumumuza düşen biri anlar.ben sana hikayemi anlatayım.ben 8 yıl önce normal doğum yaptım bebeğim 3.900 oldu doktorum normal olabileeğini söylemişti ama ebeler bu bebek sezeryanlık dediler neyse eve çıktım ağustos sıcağı tabi ki ben su gibi terliyorum doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum ve göğüs uçlarına verilen kremi eczacı dikişlere diye yazdığı için dikişlere kullandım ve tabiki 3.gün facia tüm dikişlerim açıldı hastaneye gittim dikiş atılmaması gerektiği halde tekrar dikti ebeler ve tabi ki yine açıldı benim dünyam başıma yıkıldı doktoruma gittim tekrar kendi kaynamazsa ameliyat dedi ve 50.gün ameliyat yaptı ki bu ameliyat hemen yapılmazmış 2 hafta dilendim ve üç ay cinsel perhiz sonunda çok acılı ve zor bir ilişki birkaç ay kayganlaştırıcı kullandık ve böyle devam etmez dedim kayganlaştırıcıyı bıraktık tam 2 yıl acı çektim her ilişkide ama biraz rahatlmıştı.ve ben sekiz yıl sonra yapmamam gerektiği halde doktorun yapabilirsin yönlendirmesi üzerine yine 3.900 kg lık bir bebek ve ben paramparça doğum sonrası yine dikişlerde açılma dünyam başıma yıkıldı tekrar çünkü çok hayallerim vardı kızımda yaşayamadıklarımı bu bebeğmde yaşayacaktım ama olmadı sanki herkez el birliği yaptı ve benim doğumlarımı en mutlu olmam gereken günlerimi kabusa çevirdi şimdi bekliyorum

Back