perisanimmm

Tanıdık bir hikaye.. Benim fikrim tabiki aileni dinle biliyorum çok emek verdim vazgeçemem diyorsun,onsuz yapamayacağını düşünüyorsun ama bir insan 7sinde neyse 70indede o dur. Sanmaki tekrar seni aldatmayacak yine yapacak üzüleceksin belki çocuğun olacak ailene dönemeyeceksin çok iyi düşün derim örnekler okadar çok ki burada

Geçmiş zamanda ailem mi yoksa o mu diye sormuştum kendime
Ailem dedim ve iyiki ailem demişim. Şuan bi başkasıyla nişanlıyım çok şükür Rabbime..
Kesinlikle aileni seç. Vermiyolarsa vardır bi bildikleri. gördükleri

Bu zamana kadar ona emek verdim yıllarımı harcadım diyosun ya aileni bırakıp daha fazla yıllarını seni aldatan bi adamla ziyan edebilcek misin

Omrumu harcadim ona demişssin
Simdi bir don bak değdi mi diye sor kendine
Hic düşünmeden değdi be diyebiliyorsan ne mutlu amacına ulaşmışsın demeyeceğim
Sen her turlu kaybetmişsin arkadaşım
Neden yıllarca kahrını çektin ki
Sevdim diyeceksin belki de
Ama ben bile bu yasta anlıyorum ki herkes sevgiyi haketmez,onu sevenle mutlu olmayı bile beceremeyen insanlar var
Bak ailen de reddetmis
Bunu fırsat bil ve yepyeni bir sayfa ac kendine
Unutma defalarca aldatan insan ne kadar değiştim dese de ilk kavganizda soluğu ya başka birinin yaninda ya içki masasında bulur

Allahim ya gulsemmi aglasammi halinize bilemedim farkindamisin adam aldatiyormus hala neyin pesindesin bilemedim:KK14:

Ömrüm boyunca gözyaşım kurumasın diyorsan git aşkının peşinden. Ama o aşk değil bunuda bil aldatan biri asla sevmiyordur.

Bende benzer bi duruma dustum.
Aldatildim ve ayrildim.
Sonra kendini oldurucek diye cok korktum bi olaydan sonra ayni gun geri baristik.
Bi zman sonra ailelere acildik.
Annem ve abim olmaz asla dedi.
Ben direttim agladim.
Onlar sonunda evet dediler ama desteklwmiyoruz bunu bil, bizi silersin dediler. Evlenin 2 senw sonra okulun bitmesine yakin dediler. Bn havalara uctum.
Ama bi zman sonra ruyaalar gormeye basladim. Kabuslar. Ruyalarimin icerigini hatirlamiyorum ama aglayarak uyandigim geceleri hatirliyorum. Bi kac gun devam etti bu kabuslar. Ruh gibi gezdim. Ve ben en sonunda direkten dondum. Ayrildim. Ve cok, ama cok, ama cok mutluyum. Iyikide bnlerce sukur ayrilmisim oyle birinden.
Su anki tek pismanligim: keske ailemi karsima almasaydim zmaninda boyle birisi icin.

Su anda gördüğün olumsuzlukları evlendiğinde daha çok hissedeceksin ben ne yaptım diyeceksin, kafanı taşlara vuracaksın ama nafile. Kötü davranışları görmemezlikten görerek çözüm bulamazsınız.

Merhaba kizlar araniza yeni katildim dertlesmek istedim artik yakinimdakilere anlatmak istemiyorum bir sevgilim vardibu sene ayrilmasaydik 5.yilimiz bitmis olacakti 5 yildir tum kahrini cektim alkolune sigarasina parasiz kaldi para bile verdim ama aldatmakdan vazgecmedi tm o duzeldi dedigim andada istemeye geldi o zmnda ailem vermedi sizce ne yapmaliyim askim mi ailem mi demeliyimo_O
Seni aldatan bir insan var karşında ve sen hala aşkım mı ailem mi diyorsun allah doğru yolu göstersin ne diyeyim başka

Merhaba kizlar araniza yeni katildim dertlesmek istedim artik yakinimdakilere anlatmak istemiyorum bir sevgilim vardibu sene ayrilmasaydik 5.yilimiz bitmis olacakti 5 yildir tum kahrini cektim alkolune sigarasina parasiz kaldi para bile verdim ama aldatmakdan vazgecmedi tm o duzeldi dedigim andada istemeye geldi o zmnda ailem vermedi sizce ne yapmaliyim askim mi ailem mi demeliyimo_O
Ayni seyleri gecmiste bende fazlasiyla cektim sonu yok bunun ben bunu anladim ve ayrildim. Eger bu adam seni sevgiliyken aldatiyorsa evlendikten sonra da devam eder. Cunku sevgiliyken seni cebinde goren adam evlendikten sonra da yapar. Ask dersen bunlari goze al. Ama ille de o diyosan aileni ikna etmeye calis, kacarak evlenme sakin

Back
X