Peritanoloji randevusu

Ucanfincanlar

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
35
13
3
28
Arkadaşlar merhaba, 2li tarama testi yaptırmam gerekiyor ve randevuyu perinatoloji bölümünden almamız gerekiyormuş. Bir süredir tüm istanbul için randevu kovalıyorum ama maalesef hiç yok. Devlet hastanesinde nasıl randevu alınıyor yada alınıyor mu?

Bende uzun süre denemiştim alamayıp özele gittim , almak istediğiniz hastaneye gidip muayene olup takipli hasta sistemine kayıt oldunuz mu?

Bende uzun süre denemiştim alamayıp özele gittim , almak istediğiniz hastaneye gidip muayene olup takipli hasta sistemine kayıt oldunuz mu?
Hayır tarama testi için randevu almam söylendi. Ben de müsait randevu bulmaya çalışıyorum hangi hastaneye bulursam gideceğim muayene oluşturmadım o yüzden

Hayır tarama testi için randevu almam söylendi. Ben de müsait randevu bulmaya çalışıyorum hangi hastaneye bulursam gideceğim muayene oluşturmadım o yüzden
Perinatoloji bölümü için öncelikle o hastaneye gidip normal muayene olup doktora belirtmeniz gerekiyor o sisteme kayıt ediyor, hatta Zeynep Kamil hastanesine randevu alın. Oraya gittiğinizde sorarsanız belli bir ücrette söylüyorlardı, yanılmıyorsam detaylı bilgi veriyorlar.
Devlette maalesef randevu almak çok zor ve sıkıntı, perinatolojide detaylı ultrasonu çok kısa sürede yapıyorlarmış. Ben Avrupa yakasında 800 Tl ye yaptırdım Aralık ayında hem daha uzun bakıyorlar ve tüm detayları size tek tek açıklıyorlar.

Aa öyle mi. Çevremde hamile yada doğum yapan kimse yok fazla acemi kalıyorum o yüzden. Bir de şey soracağım az önce randevu bulup aldım ne olduğunu bilmeden yanlışsa iptal ederim ama perinatoloji bölümü(detaylı usg yapılmamaktadır) ibaresi vardı. Bu şekilde olan randevu ikili tarama testini yapmaz mı

Bulduysanız alın mutlaka, 2li tarama testi yaparlar. 3 ay öncesine kadar, o hastanede muayene olmayanlara vermiyorlardı. Hele o hastanede detaylı usg varsa randevu almak deveye hendek atlatmaktan daha zor.

Bir de ilerleyen zamanlarda detaylı ultrasona gireceksiniz onun için yine perinatoloji bölümü olan bir hastaneye gitmeniz lazım onda da randevu sıkıntısı var ve takip hasta sistemi gibi saçma sapan bir sistem var.

Kontrole özele gidiyorsanız, gittiğiniz hastaneden fiyat almaya bakın devlette işlem yürütmek çok zor ve yorucu.

2li tarama testini herhangi bir kadın doğum uzmanıyla yapabiliyorsunuz.
Zaten doktor hiçbir şey yapmıyor. Hemşire kan alıyor. Doktor sonucu inceliyor sadece.
Doktorun uyguladığı bir şey yok.
Sizin gebeliğiniz riskli mi? O yüzden mi perinatolog görmeli dediler?

Ben geçen hafta çam sakuradan aldım açtık dediler yeşil alanı, ama maalesef bir haftadır almamışlar dalga geçiyorlar milletle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…