- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
-
Hanımlar bana menü önerin lütfen. 20 yaşındayım 2.5 aylık evliyim komşularım hayırlı olsuna geleceğini duyurdu bi komşumu elçi seçmişler buyrun dedim bende perşembe gününe sözleştik. ama ben daha yeni yeni pasta börek öğreniyorum. En iyi yaptıklarım midye börek ıslak kek un kurabiyesi bir de portakallı kek... nasıl ağırlıcam. 23 dairelik bi apartmandayım kaç kişi gelicekler onu da sormadım. nasıl bir menü hazırlayım nasıl yaparsam yeter
Perşembe yılbaşı tatili neden kabul ettiniz ki..
Daha sonra gelselerdi iyi olurdu..
biliyorum canım ben çalışmıyorum yılbaşında da evde iki kişilik pijema partisi yapıcaz eşimleondan sorun olmaz
Sorun yok o zaman..
Karar verdin mi menüye,en iyi yaptıklarını yap börek,ıslak kek,un kurabiyesi buna ekstra olarak kısır ve zeytinyağlı yaprak sarması yap.23 dairenin hepsi gelecek mi peki?Hanımlar bana menü önerin lütfen. 20 yaşındayım 2.5 aylık evliyim komşularım hayırlı olsuna geleceğini duyurdu bi komşumu elçi seçmişler buyrun dedim bende perşembe gününe sözleştik. ama ben daha yeni yeni pasta börek öğreniyorum. En iyi yaptıklarım midye börek ıslak kek un kurabiyesi bir de portakallı kek... nasıl ağırlıcam. 23 dairelik bi apartmandayım kaç kişi gelicekler onu da sormadım. nasıl bir menü hazırlayım nasıl yaparsam yeter
Karar verdin mi menüye,en iyi yaptıklarını yap börek,ıslak kek,un kurabiyesi buna ekstra olarak kısır ve zeytinyağlı yaprak sarması yap.23 dairenin hepsi gelecek mi peki?
20 kişide çokmuş canım ya bunların birde çocukları olursa vay haline.Açık büfe tarzı yap herkes kendi tabağına alsın.Kısırıda ekle menüye,patlıcan salatası,zeytinyağlı yaprak sarmasınıda ekle istersen yada patlıcan salatası yerine patates salatası ekle,pastaneden yaş pasta al kuru pasta ile beraber yeter.kalabalık olucaklarmış şimdi alt komşumdan öğrendim. en az 20 kişi olur diye düşünüyorum. aile gibi bi apartman burası çok sıkı fıkı sitedeki herkes. yan siteden gelen olmaz ama bizim bloktakiler toplancakmış.
un kurabiyesi
portakallı kek
makarna salatası
midye börek
3-2-1 poğaçası ama başka ne yapsam onu düşünüyorum. ilk kez bu kadar kalabalık birilerini ağırlıcam ve annem o kadar yetmez daha bişiler yap dedi. bi de ben açık büfe tarzımı yapsam yoksa tabak mı hazırlasam bilemedim
20 kişide çokmuş canım ya bunların birde çocukları olursa vay haline.Açık büfe tarzı yap herkes kendi tabağına alsın.Kısırıda ekle menüye,patlıcan salatası,zeytinyağlı yaprak sarmasınıda ekle istersen yada patlıcan salatası yerine patates salatası ekle,pastaneden yaş pasta al kuru pasta ile beraber yeter.
Çözülür canım,komşunun yardım etmesi iyi olmuş.Desene yarın senin evde aşırı kalabalık olacak 20 kişiyide geçecek artık.Bol bol yapman gerek hepsinden.hepsinin en az iki çocuğu varmış en samimi olduğum komşumla konuştum yardım edecek allah razı olsun ondan. bittim ben bittimevde seri üretime geçiçem bugünden :))) kısır güzel fikir. yaprağım buzluktaydı aklıma gelmedi şimdi çıkarsam akşama kadar çözülür mü ki.. ölçüleri ayarlarım inşallah. annem yardıma geleyim dedi ama kıyamadım yok ben hallederim dedi ...
Çözülür canım,komşunun yardım etmesi iyi olmuş.Desene yarın senin evde aşırı kalabalık olacak 20 kişiyide geçecek artık.Bol bol yapman gerek hepsinden.
Misafiri herkes severde canım 5-10 kişiyi ağırlamak farklı 30 kişiyi ağırlamak farklı istersen annenin evi yakınsa oda gelsin.allah yardımcımız olsun. misafiri severim de telaşı çok oluyo işte :)
Milföyü dörde bölüp içerisine nutella sür canım sonra rulo yap onu ve üstünü hafif ıslat şekere batır fırına ver. En fazla 15 dk alır menünü de zengin gösterirHanımlar bana menü önerin lütfen. 20 yaşındayım 2.5 aylık evliyim komşularım hayırlı olsuna geleceğini duyurdu bi komşumu elçi seçmişler buyrun dedim bende perşembe gününe sözleştik. ama ben daha yeni yeni pasta börek öğreniyorum. En iyi yaptıklarım midye börek ıslak kek un kurabiyesi bir de portakallı kek... nasıl ağırlıcam. 23 dairelik bi apartmandayım kaç kişi gelicekler onu da sormadım. nasıl bir menü hazırlayım nasıl yaparsam yeter
Milföyü dörde bölüp içerisine nutella sür canım sonra rulo yap onu ve üstünü hafif ıslat şekere batır fırına ver. En fazla 15 dk alır menünü de zengin gösterir
Misafiri herkes severde canım 5-10 kişiyi ağırlamak farklı 30 kişiyi ağırlamak farklı istersen annenin evi yakınsa oda gelsin.
bir yaprak milföyden 4 tane çıkıyor canım, ona göre hesapla... Tabaklara kaç tane koyacaksın filan... hee birde kolay tatlı geldi aklıma damla sakızlı muhallebi alı 20 kişi için 3 paket oluyor onu hazırla... tepsinin altına yulaflı bisküviyi robottan geçirip toz şeklinde dök, üzerine muhallebiyi dök üstünede hayal gücüne kalmış ne dökeceğin ama ben genelde kalan bisküvileri şekilli serpiştiriyorum, harika oluyoray iyi fikir gerçekten hem çocukları da gelirse severler. peki 20 kişi belki daha fazla kişi için kaç tane milföy gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?