Person Of Interest

Yazin başında başladığım şimdiye kadar anca 2. sezonun ortasına gelebildigim dizi. Yatmadan önce 1 - 2 bölüm iyi gidiyor.

Millet takır takır izlemiş bende mi sorun var acep? Fringe den sonra böyle oldu hep. Çıtayı yükseltmemeliydim :(

Yazin başında başladığım şimdiye kadar anca 2. sezonun ortasına gelebildigim dizi. Yatmadan önce 1 - 2 bölüm iyi gidiyor.

Millet takır takır izlemiş bende mi sorun var acep? Fringe den sonra böyle oldu hep. Çıtayı yükseltmemeliydim :KK43:
Aslında sürükleyici bi dizi ben ilk sezonunu 2 günde bitirmiştim. Ama sonra izlemeyi hep erteledim kendimi soğuttum izleyesim gelmiyor..

Aslında sürükleyici bi dizi ben ilk sezonunu 2 günde bitirmiştim. Ama sonra izlemeyi hep erteledim kendimi soğuttum izleyesim gelmiyor..
Beni sürüklemesi anca 1 2 bölümle kalıyor :) Güzel dizi evet ama ne bileyim sanki 5 6 bölüm üstüste izlenmek için değilde tek tek izlenmesi için çekilmiş gibi. John çok slowmotion hareket ediyor bana göre mesela tipinden dolayi sanirim:)

Beni sürüklemesi anca 1 2 bölümle kalıyor :) Güzel dizi evet ama ne bileyim sanki 5 6 bölüm üstüste izlenmek için değilde tek tek izlenmesi için çekilmiş gibi. John çok slowmotion hareket ediyor bana göre mesela tipinden dolayi sanirim:)
Ee adama yakışıyor ama :))
Zaten her bölümde farklı olaylar olduğu için tek tek izlemek mantıklı.. :)

Ee adama yakışıyor ama :))
Zaten her bölümde farklı olaylar olduğu için tek tek izlemek mantıklı.. :)
Yakışıyor orası öyle :)

Fringe izledin mi? Dizileri benzetiyorum birbirine ben. Orada da dedektif vardı her bölüm farklı bi olaya koşarlardi. Türü biraz farkliydi gerci. Bana dogaustu olaylar lazim sanirim. Yoksa havaya giremiyorum :D

Yakışıyor orası öyle :)

Fringe izledin mi? Dizileri benzetiyorum birbirine ben. Orada da dedektif vardı her bölüm farklı bi olaya koşarlardi. Türü biraz farkliydi gerci. Bana dogaustu olaylar lazim sanirim. Yoksa havaya giremiyorum :KK70:
Yok izlemedim onu ama doğrudur birbirine benzeyen çok dizi varr :)

Back
X