Personele hediye

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
selam kızlar
dert sayılmaz ama fikirlerinize ihtiyacımız var
kuzenim 1 ay boyunca bir kurumda mühendislik stajı yaptı
önümüzdeki hafta staj defterini imzalatmaya gidecek
orada çalışan 7 kişilik personele hediye götürmek istiyor
ne olabilir bir türlü bulamıyoruz.tatlı diye düşündük ama 2 kilo tatlı 80 lira ediyor neredeyse
oyle olunca madem o kadar para vericem bireysel bir hediye vereyim dedi.bir kahvenin kırk yıl hatrı vardır diye düşünüp herkese birer kutu kuru kahve mi hediye etsem dedi ama şık olur mu olmaz mı karar veremiyor..
sizin fikirlerinizi merak ediyoruz..yardımcı olursanız seviniriz

kahve fıkrınız cok hosuma gıtmedı acıkcası.onun yerıne masalarıa koyabıleceklerı kucuk hedıyelıkler,çakmaklar olabılır.ama kahve ııhh-ıhh

serpile katılıyorum kahve çok hoş olmaz bencede kalıcı kullanabilecekleri yada masalarında durabilecek bşey olsa daha iyi olur. kartlıklar var şimdi çok hoş onlardan alabilir mesela..

Benim daha önceki çalıştığım iş yerinde

Halkla ilişkiler müdürmüz işten ayrılırken,çalışan personele;

resim çerçevesi hediye etti;

bizde onunla olan resmimizi koyduk;

masa üstünde hep hatıra olarak kaldı...

2 kilo tatlı nerede 80 lira?

Bence tatlı gayet hoş.

12yıldır iş hayatındayım hemde beylerle içiçe..

eğer arkadaşları erkek ağırlıklı ise,kesinlikle 1-2 kilo tatlı alın..
adamlar sadece gırtlağına bakıyor,masa süsü ,kahve falan yapmayın böyle şeyler Allahaşkınıza

tatlı alsın bak orda iş teklifi bile alır bence

canım şimdikendimi hediye alanın yerien koydum kahve gelse çokda sevinmem yanii :44:

ama şöle küçük biblolar yada masalarına koyabilcekleri kağıt kıskaçları biblo şekilinde, yani kullanabilcekleri küçük ama güsel hediyeler olabilir..,

hem maliyette fazla olmas :)

Son düzenleme:
Abla staj yaptığı yere kendi elleriyle yaptığı tatlıyı götürmüştü teşekür amaçlı

bncede masada kullana bilecekleri bi abajür faan olabilir..saat ayna vb. gibi..
kahfe ince bi fikir aslında ama herkez idrak edemeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…