Pes ediyorum

POLYANNACIK

umutlarım
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
259
77
123
daha önce görümcem ve kayınvalidemle yaaşadığım sorunları yazmıştım.bugün evmizde tadilat gereği evde biri olmalıydı biz eşimle izin alamadık.annem gitsin eve dedi.bende alsın anahtarı benden ozaman dedim.ama kayınvalidem anahtar bende var demiş.daha önce bunun konusu geçmişti.ben rahatsız oluyorum anahtarımın bizden başkasında olmasından.eşim daha önce ısrarla annemde anahtar yok demişti.bitane vardı oda bende zaten demişti.bir baktıkkki bugün anahtar varmış kızdığım haberimin olmaması.tartıştık.daha sonra eşim aradı ailemi sevmiyorsun istemiyorsun üzülüyorum nye böyle oluyor arada kalıyorum dedi.kayınvalidem demişki eşime bizim eve gelince oğlum evininz sıcacık olmuş doğalgazı yakmışınız(onlar daha açmadılar) hazır sıcak gelmişken duş alsammı bizim ev soğuk demiş........eşimde al anne sormana gerek yok demiş kayınvalidemde gelin yok olmaz demiş.dolaptanda soda içtim haberiniz olsun demiş.annem niye böyle sölüyr senden çekiniyor dedi eşim.oysa ben kimsenin yediğine içtiğine karışmam duş meseleside50 yaşında kadın okadar saçma bir muhabbetki cahillik başka bir şey değil.ben artık pes ediyorum herşey onların istedği gibi olsun kendi fikirlerimi kndi düşüncelerimi kendime saklayacağım.nasıl isterlerse öyle.gerçekten bıktım usandım.daha 2 buçuk aylık evliyim.eşimde sustu hep şimdi ben suçlu oldum kendine çeki düzen ver ailemi benimde kızma dedi.bende tamam dedim.çok yorgunum kızlar.....

daha önce görümcem ve kayınvalidemle yaaşadığım sorunları yazmıştım.bugün evmizde tadilat gereği evde biri olmalıydı biz eşimle izin alamadık.annem gitsin eve dedi.bende alsın anahtarı benden ozaman dedim.ama kayınvalidem anahtar bende var demiş.daha önce bunun konusu geçmişti.ben rahatsız oluyorum anahtarımın bizden başkasında olmasından.eşim daha önce ısrarla annemde anahtar yok demişti.bitane vardı oda bende zaten demişti.bir baktıkkki bugün anahtar varmış kızdığım haberimin olmaması.tartıştık.daha sonra eşim aradı ailemi sevmiyorsun istemiyorsun üzülüyorum nye böyle oluyor arada kalıyorum dedi.kayınvalidem demişki eşime bizim eve gelince oğlum evininz sıcacık olmuş doğalgazı yakmışınız(onlar daha açmadılar) hazır sıcak gelmişken duş alsammı bizim ev soğuk demiş........eşimde al anne sormana gerek yok demiş kayınvalidemde gelin yok olmaz demiş.dolaptanda soda içtim haberiniz olsun demiş.annem niye böyle sölüyr senden çekiniyor dedi eşim.oysa ben kimsenin yediğine içtiğine karışmam duş meseleside50 yaşında kadın okadar saçma bir muhabbetki cahillik başka bir şey değil.ben artık pes ediyorum herşey onların istedği gibi olsun kendi fikirlerimi kndi düşüncelerimi kendime saklayacağım.nasıl isterlerse öyle.gerçekten bıktım usandım.daha 2 buçuk aylık evliyim.eşimde sustu hep şimdi ben suçlu oldum kendine çeki düzen ver ailemi benimde kızma dedi.bende tamam dedim.çok yorgunum kızlar.....

Madem duş almayacak niye onu söylüyor, madem gelin yok cekiniyor dolabı niye acıyor. Ne gereksiz hareketler bunlar.

Eşinin üzerine gitme, bırak o kendi görsün. Suclu sen olacaksın sonunda cünkü.

kaynanan eşine oynamış resmen. madem senden bu kadar çekiniyor senin evinde duş almaya nasıl yelteniyormuş? ha duş aldığı da yok. maksat "bak oğlum ben gelinden çok çekiniyorum ühü ühü"
hem insan oğlunun bile olsa başka bir evde nasıl duş alır ki.. aç kombini evinde al kardeş. kadın yakmış da su mu yakıyor o kombi:41:

Son düzenleme:
kaynanan eşine oynamış resmen. madem senden bu kadar çekiniyor senin evinde duş almaya nasıl yelteniyormuş? ha duş aldığı da yok. maksat "bak oğlum ben gelinden çok çekiniyorum ühü ühü"
hem insan oğlunun bile olsa başka bir evde nasıl duş alır ki.. aç kombini evinde al kardeş. kadın yakmış da su mu yakıyor o kombi:41:

içimi okudun haksızmıyım canım çıldırıcam artık.....ama anlamıyorlar olmuyor susmakmı gerekiyor ben artık tükendim

duş alcaktım gelin yok almiyimm
ıyyyy mıy mıy mıy.. ühü ühüüüüü
sodanızı içtim ne gereksiz bir laf
eşin inş. görür zamanla canım

evliliğin çok yeniymiş, bu muhabbet daha çooook uzar,fazla takılmamaya çalış,herkesin başındaki şey aynısı.

ben 4 yıllık evliyim,hala aşamadık bazı şeyleri.

benim evimden giderken kayınvalidem eşime diyormuş,çekiniyorum esradan diye.

ben de eşime diyorum,maşallah çok utangaç gerçekten,bir de rahat olsa neler olacak:9:

hatta o duş muhabbeti bizde de oldu,eşime söylemiş telefonda (kızıma bakmak için geliyordu bir ara)

eşim de bana söyledi,ben de ertesi gün görebileceği bir yere havlu bıraktım,

eşime de ,sana söylerse havlu ortada,alıp onu kullansın böyle gizli saklı iş yapmasına gerek yok,rahat olsun dedim.

ama ne hikmetse bir daha yapmadı banyo.

öff,bu modeller böyle değişmiyor malesef.blöf yapılanların birçoğu emin olabilirsin.

kayınvalidenizle aranız nasıl bilemiyorum ama.. burda okuyoruz çok beterleri var.. anlattığınız kadarı bana o kadar da abest gelmedi. benim annemde bana geldiğinde duşunu alır sıcak sıcak evine gidecek olsa bile. annelerin hoşlarına gider çocuklarının evlerinde rahat etmek, çok ileri gitmedikten sonra tabi. soda içmesini de mesela yapmıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Sanırım sizin rahatsız olduğunuz bak gelinden çekiniyorum oğlum, niyetim kötü değil imajı vermeye çalışması. Sizde eşinize yesin içsin tabi, temiz havlular şurda falan deyin. Sizinde iyi olduğunuzu düşünsün. Bu sefer annenize anne bak kızın da bişey dediği yok, seni rahat ettirmeye çalışıyor demesini sağlayın. O oynuyorsa, sizde oynayın biraz. Abartırsa ona göre davranırsınız.. Ah bu kaynanalar oscarlık oyuncular valla..

evliliğin çok yeniymiş, bu muhabbet daha çooook uzar,fazla takılmamaya çalış,herkesin başındaki şey aynısı.

ben 4 yıllık evliyim,hala aşamadık bazı şeyleri.

benim evimden giderken kayınvalidem eşime diyormuş,çekiniyorum esradan diye.

ben de eşime diyorum,maşallah çok utangaç gerçekten,bir de rahat olsa neler olacak:9:

hatta o duş muhabbeti bizde de oldu,eşime söylemiş telefonda (kızıma bakmak için geliyordu bir ara)

eşim de bana söyledi,ben de ertesi gün görebileceği bir yere havlu bıraktım,

eşime de ,sana söylerse havlu ortada,alıp onu kullansın böyle gizli saklı iş yapmasına gerek yok,rahat olsun dedim.

ama ne hikmetse bir daha yapmadı banyo.

öff,bu modeller böyle değişmiyor malesef.blöf yapılanların birçoğu emin olabilirsin.

görmezden gelirdim ama eşimde karşımda durdu bu kez bana destek olmadı isyan etti bıktım artık hepinizden dedi.akşama kayınvalidemleri çaya çaığırıp daha sonra anne duş alcakmışın ben yokum diye almamışın buyur al desemmi acaba

görmezden gelirdim ama eşimde karşımda durdu bu kez bana destek olmadı isyan etti bıktım artık hepinizden dedi.akşama kayınvalidemleri çaya çaığırıp daha sonra anne duş alcakmışın ben yokum diye almamışın buyur al desemmi acaba

eşler bu durumlarda hep anne tarafında olur,bizim de öyledir.bana sen de haklısın dediği 2-3 seferi geçmez.

şimdi senin eşin daha çok anneci olmuştur zaten.özellikle evliliğin başlarında öyle oluyor.

duş meselesini tekrar açma bence,yanlış anlaşılabilir.eşinle bu konu yüzünden çok fazla karşı karşıya gelmemeye çalış.

her eş aynı değildir tabi ama senin eşin benim eşime benzeyen tepkiler vermiş ya,ona nazaran söylüyorum.

ben yaşadığım örneklerden anlatsam,aklın durur.ama yine de haklısın lafını duymam,o yüzden gülüp geçmek en mantıklısı.

bir de olaylara tepkini yarı şaka yarı ciddi o an ver,hem içinde kalmaz,hem de konu o an kapanmış olur,uzamaz.

bence taviz verme. benim kv de çok oynuyo eşime başka bana başka konuşuo. onun için boşver eşinde anlayacak inş. önünde sonunda. duşa falan alıştırma bu ne yaaa ne meraklılar meselesi olmayacak şeylerin meselesini yaptırıyolar. eşin daha evliliğe alışamamıştır.zamanla herşey yoluna girer ve sana şunu söyleyim sessiz olma ben herşeye susutum sessiz kaldım tepeme çıktılar şimdi de bişey desem olay oluo yada zor söylüyorum hakkını savun.eşinde anlar inş.

aynı benim kayınvalide ,allahım hepsi bi örnekmi olmalı bı k.valıdelerın ,maksat eşine laf çarpıtmak ,aranızda saçma bişeyden dolayı huzursuzluk çıkarmak ,sen duymamış gibi davran ,eşinin san bunu gelip diyeceğini adı gibi biliyo,oysakı sen duymamış hiç bişeyden haberın yokmus gıbı normal davran ,dahada sinir olsun ,aranızı bozamadıgı ıcın,
anahtarıda ne yap et al,bıgun anahtarımı unutmusum evde sendeki anahtarla açıcam verirmisin dersin,sonra unutturursun vermezsın ,eğer eşine sorarmıkı anahtarı aldı benden vermıyo dıye,
benım k.valıdede eşim yokken ( misafir gelmişti o gün bize) hava sıcak kombiyi kapat dedi ,tamam dedım,herhalde sıcaktan bunaldı mayıs başıydı,eşim eve geldi lombiye baktı niye kapattın dedı bana ,hemen k.valıdem cevap verdi' karına sor o kapattı dedi' ben kala kaldı ,sonra surat astım eşim gece yatarken sordu ,boşver geçer önemı yok dedım ,söyle neyin var dedı ,böyleyken böyle oldu dedım ,o da annesıni bılıyo sonucta ,
zamanla o da annesının aranızı bozman ıcın bu tür davranıslar sergiledigini anlıycaktır , hem ogullarından kopamıyolar hemde evlendırıyolar ,madem boyle yapıcan baştan evlendırme karsı çık ,ama yok zevk alıyolar hep

Evimin anahtarının bir başkasında olmasını bende istemezdim şahsen
Sonuçda orası benim özelim ve ben evde olmadığım zaman da kimsenin evimin içinde bu kadar rahat
dolaşmasını istemezdim...
Ayrıca kv hiç masum bi kadın değil sinsice eşinizi doldurmaya başlamış bile

Kesinlikle bu konuda taviz vermemelisiniz. Yoksa yarın öbür gün sizinle yaşıyor gibi bir hale gelecek.
Ben de eşim ve benim dışımda kimsede anahtarımın olmasını istemem. Çok gerektiği durumda da gerekirse komşuma veririm ama kayınvalideme vermem herhalde.

Bu kayınvalidelerde de gelinin evinde banyo yapma hasreti var herhalde. Benimki de bizim küvete çok heves ediyormuş, gelip yıkanacakmış bir gün. Yıkanayım da demiyor yani, yıkanacağım diyor. Ben de hiç sesimi çıkarmıyorum nezaketen bile olsa. Ne münasebet...

Evleri sobalı diye de bizim eve çok heves ediyor, evimiz iki kişi için çok büyükmüş, hep beraber bile yaşayabilirmişiz yani o derece.
Ben de bize ancak yetiyor diyorum, sizinle oturmak istesem borca girip ev almazdım, gelir sizin evde otururdum diyorum.

Eşim arada kalıyor diye ben de üzülüyorum ama eşim bana hak veriyor çok şükür. Bir kere müsamaha göstersem, ipin ucu kaçacak biliyorum...

annedir istediğini yer içer ama duş almak da nedir ya.. evinde sular kesikdir şudur budur bir mazereti yoksa duş almak çok saçma..

Back
X