- 21 Haziran 2013
- 259
- 77
- 123
- Konu Sahibi POLYANNACIK
daha önce görümcem ve kayınvalidemle yaaşadığım sorunları yazmıştım.bugün evmizde tadilat gereği evde biri olmalıydı biz eşimle izin alamadık.annem gitsin eve dedi.bende alsın anahtarı benden ozaman dedim.ama kayınvalidem anahtar bende var demiş.daha önce bunun konusu geçmişti.ben rahatsız oluyorum anahtarımın bizden başkasında olmasından.eşim daha önce ısrarla annemde anahtar yok demişti.bitane vardı oda bende zaten demişti.bir baktıkkki bugün anahtar varmış kızdığım haberimin olmaması.tartıştık.daha sonra eşim aradı ailemi sevmiyorsun istemiyorsun üzülüyorum nye böyle oluyor arada kalıyorum dedi.kayınvalidem demişki eşime bizim eve gelince oğlum evininz sıcacık olmuş doğalgazı yakmışınız(onlar daha açmadılar) hazır sıcak gelmişken duş alsammı bizim ev soğuk demiş........eşimde al anne sormana gerek yok demiş kayınvalidemde gelin yok olmaz demiş.dolaptanda soda içtim haberiniz olsun demiş.annem niye böyle sölüyr senden çekiniyor dedi eşim.oysa ben kimsenin yediğine içtiğine karışmam duş meseleside50 yaşında kadın okadar saçma bir muhabbetki cahillik başka bir şey değil.ben artık pes ediyorum herşey onların istedği gibi olsun kendi fikirlerimi kndi düşüncelerimi kendime saklayacağım.nasıl isterlerse öyle.gerçekten bıktım usandım.daha 2 buçuk aylık evliyim.eşimde sustu hep şimdi ben suçlu oldum kendine çeki düzen ver ailemi benimde kızma dedi.bende tamam dedim.çok yorgunum kızlar.....