Pes ediyorum

aahh bu eşler ve kvler
kv gelinden
eş karısından
herkes aynı kişiye yüklenip durur
tavrını tatlı dille yada sert bi dille net olarak göster
kv tatlı dilden anlar inş.
ben ne zaman tatlı dille yaklaşsam tepeme çıkmaya kalkar
artık onu görünce gülmüyorum bile:27:
ama şuda varki evliliginiz daha çok yeni
bu sorunlar ne ilk nede son olacaktır:34:
kv ilgili daha sorun yaşarsınız
taki eşinin jetonu düşene kadar

aahh bu eşler ve kvler
kv gelinden
eş karısından
herkes aynı kişiye yüklenip durur
tavrını tatlı dille yada sert bi dille net olarak göster
kv tatlı dilden anlar inş.
ben ne zaman tatlı dille yaklaşsam tepeme çıkmaya kalkar
artık onu görünce gülmüyorum bile:27:
ama şuda varki evliliginiz daha çok yeni
bu sorunlar ne ilk nede son olacaktır:34:
kv ilgili daha sorun yaşarsınız
taki eşinin jetonu düşene kadar

nabza göre şerbet vermek gerekliymiş ha birde çok dürüst olmamak gerekiyormuş bunu anladım

canım evliliğin ilk aylarında oluyor bunlar.kayınvalideler oğullarını paylaşamıyor.sana tavsiyem asla ailesini ona şikayet etme.ailesine de fazla takılıp kalma.bende ilk evlendiğim zamanlar böyle sorunlarım olmuştu.sorunumuz yokken bu aile meseleri yüzünden bir gün iyi bir gün kötüydük.bende böyle bir yol buldum.

evinde duş almak mı ne gerek var böyle bişeye sanırsın tadilatı o yaptı............... canım eşinede tepki gösterirsen maleesef annesini haklı çıkarır... çünkü ne hikmetse bekarken erkeklerin ailesi aklına dahi gelmezken evlendikten sonra kıymetleniyor..sanırım birazda ailelerin ayy biz ne yaptık bizi sevmiyor istemiyor gelin herhalde gibi dedikoduları oluyor .......acındırma politikası......oysa hepimizin ailesi var senin ailende.....ama eminim kendi annen asla teklif bile etmez senin evinde duşa girmeyi...evlendikten sonra kendiniz bi aile oluyorsunuz ama erkekler geniş aile olduk sanıyor........... hata burada başlıyor.. dikkatli olman gerekir hem kayınvalidene hem eşine karşı........... inşallah daha fazlası olmaz bi daha

ne gereksiz bir kadın öyle..Sırf oğluna bak ben iyi bir kayınvalideyim ama senin karından çekiniyorum ayar ver demiş...

Ne gereksiz bir girişim böyle yahu..Müteşebbis ruhlu kadın :ssz:

Bu enerjisini başka yerde kullansın...

Ama pasif olmayın..Ezilirsiniz.

kv şehir dışında olsa uzun yoldan gelse neyse :ssz: ya da 3-4 gün suları kesik olsa bitlenmeye yakın gelse neyse... ne demek duş almak :53::53:

mısır sıcaklarındayız sanki.

bunların hepsi bahane... suyuna gidersen dikkat et eşine iyi görüneyim derken bir bakmışsın kv istekleri dağ olmuş. önüne geçemezsin.

daha 2,5 ayda banyo yapayım diyen ilerde başka ne der :51: sen düşün.

anahtar var ya o anahtar al onu:34:

Canım bence böyle tatlılıkla cevap vermekle çok iyi etmişsin şu bir gerçekki kötü insana çekilmez insana ne kadar tatlı dilli olsan fayda etmez ama biraz orta yollu insansa tatlı dilde yılanı deliğinden çıkarır demişler sen şimdi iyilikle halletmeye çalışmışsın ilerde kötü olursa işler bence eşine karşıda daha gözde olursun sonuçta sen gelin olarak onları sayıp gereken özeni göstermiş oluyorsun. anahtar olayındada senin evine senden gizli girip kurcalamayıp yada sen evde yokken senden habersiz gelip oturmadıktan sonra bence hiç sorun yapma yorumlarda bir arkadaşın dediği ters bi durum karşısında yedek anahtar iyi ki kayınvalidemde varmış dediği bile olabilir insanın sonuçta. bende iki aylık evliyim kendi annemin evinden ayrılırken artık bu evden çıkıyorum deyip anneme anahtarlarımı vermedim ben, annem babamda benden böyle bir talepte bulunmadı bulunsalar ne kadar kırılırdım yabancı biri haline gelmiş gibi hissederdim kendimi. eşimde aynı şekilde anneleriyle yaşadığı evin anahtarını onlara geri vermedi. ve mesela biz düğün sonrası tatile giderken evimizin anahtarını kayınvalideme verdik hatta bunu ben teklif ettim eşime dedim annemlere bırakalım yolda başımıza kaza bela gelir ölüm var hastalık var evimizi bizden başkası açması gerekir dedim, kendi annem zaten çok korkar hayatta almaz böyle şeyleri kayınvalidene bırakın kızım der hep bana, bende eşime direk öyle teklif ettim döndüğümüz akşamda gittik hem onlarda yemek yedik hemde anahtarı aldık. yedek bırakmak aklımıza hiç gelmemişti ama o da olabilir sonuçta dünya hali bu. yani demek istediğim şu canım kimi insanlar sorumsuz saygısız dengesiz hareket eder eğer kayınvaliden öyle biri değilse bunları düşünüp düşünüp kendi kurma sakın çünkü insan düşündükçe kendini negatif yönlendiriyor ama dengesiz insanlarsa sen yokken gelip gelip evine filan giriyorsa o zamanda eşine güzellikle dersin ki bak canım ben bi gündün bi güne niye anahtarımız var diye laf etmedim büyüğümüz sonuçta başımıza bir hal gelse evimizi onlar açar diye ama habersiz gereksiz durduk yere bizden saklı eve girmek ayıp değil mi anahtarımızı geri alalım yada kilidimizi değiştirelim lütfen dersin. en azından eşinle bir birinize olan yaklaşımınız saygınız daha da güçlenmiş olur bence

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.bu durumda ençokta eşime yüklendim onu farkında olmadan çok ypratmışım.öncesindede saçma mevzulardan gerilmiştik.aslında olayları sorun çıkaran herkimse onla çözmek gerekliymiş ben bunu anladım erkekler sonrasında isyan bayrağını çekiyorlar belkide haklılar.dünakşam dediğim gibi kayınvalidemi görümcemi çaya çağırdım.görümcem arkadaşı geldiğinden gelememiş.kayınvalidem geldi.eşimde yanımızda anne ibrahime demişin banyo etçektim neden etmedin dedim.üşendim kızım öyle aklımdan geçti sende yoktun zaten falan dedi.bende olurmu anne etseydin çekinmene gerek yokki kafana göre takılsaydın dedim.daha sonra tv izliyoruz anne bugün çok üzüldüm dolaptan soda içiyorsun bana haber veriyosun neden böyle yapıyorsun içtiğin sodanın lafınımı yaptık dedim gülerek yok kızım öyle söledim haber vercem diye değil bn öyle düşünmem dedi.söylemene gerek yok çok kırılırım dedim.bu arada eşim sessiz bizi dinliyor.ama bunları söyleyince içim rahatladı.onlara karşı hep mesafeli ve soğuk durdum ama bunun geri dönüşü olarak eşimin çok üzüldüğünü farkettim.oyüzden yaklaşımımı deiştiriyorum.daha sıcak ve samimim her olayda kendi annem yada kendi ailemmiş düşüncesinde yaklaşıcam.eşim hep böyle yaptı.sonucunda bana ne getirecek hep beraber göreceğiz.

bravoo canım tebrik ediyorum seni
bundan sonra böyle.. hiiiç eşini karıştırma baktın arkandan bişey mi demiş hemen tatlılıkla sor eşinin yanında
biraz daha sıcak yaklaş bakalım dediğin gibi nasıl olacak
daha çok yeni evlisin.. zamanla oturur herşey..

bu arada anahtar meselesine de değineyim: kv çok karışan, didikleyecek biri değilse kalsın anahtar bişey olmaz
bigün kapıda kalırsınız bişey olur
ama bakarsın zırt pırt giriyo o zaman alırsın bir şekilde

Back
X