pes ettım... bıktım artıkkk

eşiniz sizi o kadınlarla kıyaslamamış, size "insan ol, olur olmaz şeyleri takma", vereceksen huzur ver demeye çalışmış...

daha önce kıskançlık üzerinden vukuatlarınız olduysa ve bunlar mesnetsiz şeyler olmuşsa, sizin bağırmanıza veya
daha fazla konuşmanıza gerek kalmadan konunun nereye gittiğini anlamış ve bu tepkiyi vermiştir.

Böyle bir siciliniz/geçmişiniz var mı?

'insan ol' demeye mi çalışmış gözden kaçırdığı insanım zaten

çok kızgınım şuanda zaten ona demeye çalıştı dedığınız şeylere bıle katlanamıyorum şuan

ne bağıracaktım ne uzatacaktım

terslendı bırden ne olduğunu anlayamadım

sicil konusuna gelınce mesnetsiz değillerdı

kocan sinirli biri galiba ağzından çıkanı kulağı duymuyor benim başımda da var böyle biri:23:başka kadınlarla kıyaslamaz insan ol falan demez ama sinirlenince ne dediğini bilmez çok kırıcı konuşur sen eşine böyle konuştuğunda ne kadar kırıldığını üzüldüğünü anlat eğer anlamıyorsa o zaman gözdağı vermek için gidebilirsin ama eşin inatçı biri mi hatasını anlar mı senden özür diler mi bilmiyorum eşini tanımadığım için kesin konuşamıyorum gideceksen herşeyi göze alıp git canım

aa tavrı çok saygısızca geldi bana münakaşanın da dozu olmalı hakkaten tom jery gibi olmuşsunuz, burcu nedir eşinizin ?

aa tavrı çok saygısızca geldi bana münakaşanın da dozu olmalı hakkaten tom jery gibi olmuşsunuz, burcu nedir eşinizin ?

güldürdünüz beni :).Allah sizi de güldürsün

nick bulamamıştım çok denedım en son bunu bunu kabul ettı

evt ağzının ayarı yok maalesef

olak burcu

kocan sinirli biri galiba ağzından çıkanı kulağı duymuyor benim başımda da var böyle biri:23:başka kadınlarla kıyaslamaz insan ol falan demez ama sinirlenince ne dediğini bilmez çok kırıcı konuşur sen eşine böyle konuştuğunda ne kadar kırıldığını üzüldüğünü anlat eğer anlamıyorsa o zaman gözdağı vermek için gidebilirsin ama eşin inatçı biri mi hatasını anlar mı senden özür diler mi bilmiyorum eşini tanımadığım için kesin konuşamıyorum gideceksen herşeyi göze alıp git canım

göze aldım herşeyı cnm

bıktım artık bu tür sorunlardan kırlıdığım üzüldüğüm belli zaten söylememe gerek yok ki

odun olunca faydasız herşey

ailen nerde
biraz ailenin yanında nefes al
o da tek başına ölçsün tartsın
bir umut kendine çeki düzen verir
bu arada ne iş yapıyor kocan

Back
X