Pes! Yunusu pişirip yemeye kalkmışlar!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde sahil kıyısında zıpkınla vurulmuş yavru yunus ölüsü bulundu. Kuyruğundan bir parça kesilen, vücudunda yanıklar bulunan ve yanında ateş yakıldığı anlaşılan yunusu pişirmeye çalıştıkları sanılan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Sitene Ekle

Turgutreis Yelken Kulübü’nün Optimist Kategorisi’nde Türkiye Şampiyonluğu’na sahip sporcusu, Turgutreis Lisesi 11-D sınıfı öğrencisi 18 yaşındaki İnci Moral, antrenman yapmak için bu sabah Yalıçiftlik Mahallesi Barboros Koyu’na giderken, kıyıda ölü bir yavru yunus olduğunu fark etti. Yaklaşık 110 santimetre boyunda 20 kilo ağırlığındaki yunusun vücudunda zıpkın ve yanık izleri dikkati çekti. Yanıbaşında ateş yakıldığı ve kuyruğundan bir parçanın kesildiği görülen yunusun öldürüldükten sonra yenilmek istendiğinin sanıldığı kaydedildi.

Yavru yunusun acımasızca öldürüldüğünü söyleyen İnci Moral, "Antrenman için geldiğimizde sahilde öldürülmüş, ardından yakılmış yunusu görünce şoke oldum. Gerekli yerlere bilgi verip, konunun araştırılmasını isteyeceğim" dedi.

İhbar üzerine olay yerine glen zabıta ekipleri, ölü yunusu Bodrum Belediyesi Mezbahası’na götürdü. Tarım İlçe Müdürlüğü yetkililerinin yarın ölü yunusu inceleyeceği belirtildi. Jandarma yunusu öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

hess seni tebrik ederim..en enteresan konuları bulup çıkarıyorsun..sen olmasan siyeset topiğinin tadı olmazdı..

Zıpkınla 20 kiloluk balık yakaladığını sanıp sevinen salağın aslında balık değil bir yunus yavrusu avladığını anladığındaki yüzünü merak ediyorum. Yazık hayvana.

Yunus avlamak nasıl bir aklın ürünüdür? La ilahe illallah.

Zıpkınla 20 kiloluk balık yakaladığını sanıp sevinen salağın aslında balık değil bir yunus yavrusu avladığını anladığındaki yüzünü merak ediyorum. Yazık hayvana.

Anlamış mıdır acaba? Sanmam...

Ya Allahim gercekten kendimi tutamayip gulecegim
Bunu kim yapmis olabilir? Yani kim olabilir ya? Mantigim almiyor

Ya Allahim gercekten kendimi tutamayip gulecegim
Bunu kim yapmis olabilir? Yani kim olabilir ya? Mantigim almiyor
benim aklıma balığa çıkıp rakı sofrası kuranlar geldi ama bilemiycem tabii..allah akıl fikir versin..

yazık günah hayvancığa

nedir bu işkence

Ya Bodrum'da hayvansever olduğu kadar hayvanlara düşman da çok. Ortası yok yani. Çözemedim burayı..

Öylece bütün bütün ateşe mi atmışlar Yiyecek başka şey mi bulamamış aptallar? Bunu da yiyememişler gerçi. Ya ne kadar salak insanlar var şu dünyada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…