Pesimi birakmayan suçluluk duygusu

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Ben o kadar kotuyum ki :-( sacma sapan bi durumdayim. Kendimi suclu hissediyorum. Esime karsi anneme karsi aileme karsi esimi ailesine karsi. Heo herkese karsi sucluyum. Bu duygu icimi acitiyor hayatimi kisitliyor. Hah sorarsaniz bana ole cok buyuk hatalar yapmadim. Esime karsi con suclu hissediyorum esimden once esimi arkadasindan hoslanmistim. Sonra o kisinin sorunlu sadakatsiz biri oldugunu anladim. Sonra hayatima esim girdi 3 yil gorustuk esimle simdi 1 yillik evliyiz. Esim beni hep cok kiskandi. Bir sarki dinledigimde bile kimi savuo kavusamadin bunu dinliyom dedi. Balkona cikma sole yuru sole yap. Son zamanlarda esimden cok sikayetciydim. Yeter diyordum ozguvenimi yiktin yeter kiskanma. Sonra bole oldu iste. Simdi hep o kisi aklimda neden o kisiye ole hissettim neden onum gozlerine baktim. Halbuki o kisi de benimle cok ilgilenmisti. Cok sacma biliyorum. Gecmis biliyorum. Su anda o kisi evli biliyorum. Ama ben bu hissi bu duyguyu atamiyoru.. Esim bana sarilacak icim aciyor. O kisi aklima geldikce dahada icim yaniyor. Kendime kizyorum esini degil onu mu seviyonda aklina geliyor diye. Dayanamiyorum artik. Bana yardim edin.

Ben o kadar kotuyum ki :-( sacma sapan bi durumdayim. Kendimi suclu hissediyorum. Esime karsi anneme karsi aileme karsi esimi ailesine karsi. Heo herkese karsi sucluyum. Bu duygu icimi acitiyor hayatimi kisitliyor. Hah sorarsaniz bana ole cok buyuk hatalar yapmadim. Esime karsi cok suclu hissediyorum esimden once esimi arkadasindan hoslanmistim. Sonra o kisinin sorunlu sadakatsiz biri oldugunu anladim. Sonra hayatima esim girdi 3 yil gorustuk esimle simdi 1 yillik evliyiz. Esim beni hep cok kiskandi. Bir sarki dinledigimde bile kimi sevip kavusamadin bunu dinliyom dedi. Balkona cikma sole yuru sole yap. Son zamanlarda esimden cok sikayetciydim. Yeter diyordum ozguvenimi yiktin yeter kiskanma. Sonra bole oldu iste. Simdi hep o kisi aklimda neden o kisiye ole hissettim neden onum gozlerine baktim. Halbuki o kisi de benimle cok ilgilenmisti. Cok sacma biliyorum. Gecmis biliyorum. Su anda o kisi evli biliyorum. Ama ben bu hissi bu duyguyu atamiyoru.. Esim bana sarilacak icim aciyor. O kisi aklima geldikce dahada icim yaniyor. Kendime kizyorum esini degil onu mu seviyonda aklina geliyor diye. Dayanamiyorum artik. Bana yardim edin.

Ne olur kizlar. Gececek deyin. Ben bole yasayamiyorum.

Eşin kıskandı diye aklın başkasına kayacaksa bence o evliliği hemen bitirmelisin..
Eşinle arandaki problemleri onunla konuşarak halledebilirsin , konuşarak olmuyorsa terapi alırsınız.. ama başkasını düşünüyorum dersen işin içine ihanet girer eşine haksızlık edersin o yüzden geçmişi hatırlamak yerine eşinle mutlu olmaya çalış.. baktın olmuyor boşan.

Resmen kendinize depresyon sebebi yaratmışsınız..
İnşallah kurtulursunuz bu takıntınızdan..

sorun sende değil eşinde. dinlediğin şarkıya da karışmasın biz zahmet. lütfen pısırık olmayın.
Psikologum esimle gorumek istedi:-( cunku esimim ailesi her seyde esimi sucladi bende kendimi sucladim. Suan kaynim askere gidecek ben sucluyum diyorum

O
Şimdi okudum tedavi oluyormuşsunuz.
Devam edin zira hissettiğiniz pişmanlık normal değil.
Hepimizin geçmişinde hoşlandığı insanlar oldu.Tek değilsiniz yani
Bence eşiniz daha büyük problem
Paranoyak
Peki gececek mi bu takintim bu duygum.

Back
X