çok kibarsınız....benimde işim gücüm var, nezaketen cevapladım seni...sanırım okulda türkçe derleriniz pek iyi değildi...yaptığım yorumları nerelere getirdiniz...ben eskiden yaşananlardan bahsetmiştim sadece...internetin, cep telefonunun olmadığı dönemlerden..siz şuanki yaşanan ilişki türlerinden sanırım memnunsunuz...haaaa bana sorarsan ben memnun değilim...kimse gerçek hayatın farkında değil (özellikle yeni nesil) dizilerin etkisiyle, ünlülerin yaşam tarzlarını örnek alıp, eşlerinden, kayınvalidelerinden prenses muamalesi görmek istiyorlar...ha tabiki buda hakları ama, bunu hak edecek davranışları kendileri sergilemiyorlar...en ufak saygı, sevgi, şükür yok...daha sevgiliyken başlıyorlar sürekli tartışmaya, evleniyorlar yine devam, çocuk oluyor yine devam....car car car sadece laf yetiştirsinler hem kocalara, hemde onun ailesine...yaptıkları bu tripte sadece para kazanıyor olmaları...hem eşitiz derler, hemde kazanadıkları parayla hem eşlerinin, hemde ailelelerinin burnundan getirirler. erkekler çocuk gibidir, tatlı dile, güle yüze hepsi hizaya gelir...herşeye
muhalefet olursan, ne eşten, nede başka bir insandan saygıda, sevgide göremessin...sana mutlu günler dilerim.