Dusuk, kist patlamasi gibi seyler yasiyor olabilirsiniz, bilgi icin burasi yanlis bi kaynak, kadin doguma gitmelisiniz.Merhabalar hayırlı ramazanlar dilerim
Döngüm şaşmazdı normalde hiç
5 aylık evliyim onun etkisi mi hormanel değişim nedeniyle
22 şubatta adet olmuştum
Bugün 8 mart hala devam ediyor, inanılmaz
Normalde geçen hafta bitmesi gerekiyordu, bitti de sandım hatta lekelenmeler hafif devam etti 2-3 gün, sonrasında regl kadar yoğunlaştı, ağrım bile var, bu durumun nedeni ne olabilir daha önce tecrübe eden oldu mu
Yumurtlama günümü bekliyorduk, ovulasyon çubuğu ile dün baktığımda çizgi göründü, bilemedim yani döngümün neresindeyim
Kadın doğuma görüneceğim öncesinde sizlere bir sormak istedim
Görümcem senin gibiydi guatrdan kaynaklı olduğunu söyledi doktor, tedavisini oldu.Merhabalar hayırlı ramazanlar dilerim
Döngüm şaşmazdı normalde hiç
5 aylık evliyim onun etkisi mi hormanel değişim nedeniyle
22 şubatta adet olmuştum
Bugün 8 mart hala devam ediyor, inanılmaz
Normalde geçen hafta bitmesi gerekiyordu, bitti de sandım hatta lekelenmeler hafif devam etti 2-3 gün, sonrasında regl kadar yoğunlaştı, ağrım bile var, bu durumun nedeni ne olabilir daha önce tecrübe eden oldu mu
Yumurtlama günümü bekliyorduk, ovulasyon çubuğu ile dün baktığımda çizgi göründü, bilemedim yani döngümün neresindeyim
Kadın doğuma görüneceğim öncesinde sizlere bir sormak istedim
Geçmiş olsun, sizinki neden olmuş, özel değilseDüzenim hiç şaşmaz, geçen ay kanamam bittiğinde yine başladı ertesi gün koştum doktora gittim.
Sorunuzun cevabını verebilecek tek yetkili kadın doğum doktoru.
olağan dışı bir şey çıkmadı.Geçmiş olsun, sizinki neden olmuş, özel değilse
Yok kullanmadım, düzenliydi adetlerimAdet söktürücü kullanmış miydiniz geçen ay. Ben bir kez kullandım dediginize benzer bir durum yaşadım. Regl oldum yoğun bir şekilde. Bittikten bir hafta sonra yeniden regl oldum. Oda çok yogundu