• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Peşpeşe regl olmak

patentx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
Merhabalar hayırlı ramazanlar dilerim
Döngüm şaşmazdı normalde hiç

22 şubatta adet olmuştum
Bugün 8 mart hala devam ediyor, inanılmaz
Normalde geçen hafta bitmesi gerekiyordu, bitti de sandım hatta lekelenmeler hafif devam etti 2-3 gün, sonrasında regl kadar yoğunlaştı, ağrım bile var, bu durumun nedeni ne olabilir daha önce tecrübe eden oldu mu

Kadın doğuma görüneceğim öncesinde sizlere bir sormak istedim

Son düzenleme:
Bilmedigin bir kistin varmis ve patlamis olabilir. Gecmis olsun. Cinsel hayatin baslamasinin boyle etkileri olacagini sanmiyorum.

Geçmiş olsun
Belki düşük falan yaptınız

Polipler de kanama yaparlar. Özellikle regl sonrası kanama çok tipik belirti. Geçmiş olsun.

5 aylık evliyim onun etkisi mi hormanel değişim nedeniyle
22 şubatta adet olmuştum
Normalde geçen hafta bitmesi gerekiyordu, bitti de sandım hatta lekelenmeler hafif devam etti 2-3 gün, sonrasında regl kadar yoğunlaştı, ağrım bile var, bu durumun nedeni ne olabilir daha önce tecrübe eden oldu mu
Yumurtlama günümü bekliyorduk, ovulasyon çubuğu ile dün baktığımda çizgi göründü, bilemedim yani döngümün neresindeyim
Dusuk, kist patlamasi gibi seyler yasiyor olabilirsiniz, bilgi icin burasi yanlis bi kaynak, kadin doguma gitmelisiniz.

Gecmis olsun.

5 aylık evliyim onun etkisi mi hormanel değişim nedeniyle
22 şubatta adet olmuştum
Yumurtlama günümü bekliyorduk, ovulasyon çubuğu ile dün baktığımda çizgi göründü, bilemedim yani döngümün neresindeyim
Görümcem senin gibiydi guatrdan kaynaklı olduğunu söyledi doktor, tedavisini oldu.

Düzenim hiç şaşmaz, geçen ay kanamam bittiğinde yine başladı ertesi gün koştum doktora gittim.
Sorunuzun cevabını verebilecek tek yetkili kadın doğum doktoru.

Düzenim hiç şaşmaz, geçen ay kanamam bittiğinde yine başladı ertesi gün koştum doktora gittim.
Sorunuzun cevabını verebilecek tek yetkili kadın doğum doktoru.
Geçmiş olsun, sizinki neden olmuş, özel değilse

Adet söktürücü kullanmış miydiniz geçen ay. Ben bir kez kullandım dediginize benzer bir durum yaşadım. Regl oldum yoğun bir şekilde. Bittikten bir hafta sonra yeniden regl oldum. Oda çok yogundu

Adet söktürücü kullanmış miydiniz geçen ay. Ben bir kez kullandım dediginize benzer bir durum yaşadım. Regl oldum yoğun bir şekilde. Bittikten bir hafta sonra yeniden regl oldum. Oda çok yogundu
Yok kullanmadım, düzenliydi adetlerim

Kimyasal gebelikte sonuçlandı
Bilgi almak isteyen olur belki
Beta hcg değerim 21 ertesi gün 25 çıktı
İşin garip yanı o kadar kadın doğum uzmanı hiç yorumda bulunamadılar

Başkentin en iyi hastanesinde teşhissiz kaldık resmen
Lekelemem hâlâ devam ediyor

Rabbim sağlık versin hepimize

Back
X