Pet İstanbul Fuarı 2012

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.343
148
Pet İstanbul Fuarı

Fuar yeni ürünler, yeni malzemeler, yeni mamalar, yeni hizmetleri yerince ve ilk önce incelemek isteyen evcil hayvan sahipleri için bilgilendirici bir fuar olacaktır. Yine aslen kurumsal ve profesyonel amaçlı katılım için uygun bir fuardır.

Fuarda köpek, kedi, balık, kuş ve kara hayvanlarına yönelik ürünlerin yanı sıra veterinerlik malzemeleri de sergilenecek. Fuar süresince meslek gruplarına yönelik seminerler gerçekleştirilecek, seminerlere katılım için detaylı bilgiyi iletişim adresimizden alabilirsiniz.

Pet İstanbul Fuarı’nı bu yıl sektörün önde gelen kurumları da destekliyor. Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı, Petarkadas.com, Pet Malzemecileri Derneği, Whiskas, Hizlial.com, Petcity Magazin Dergisi fuarın önemli destekleyenlerinden.

Ürün ve Hizmetler

Yeni mama, yem, besin takviyeleri, aksesuar ve oyuncaklar, kafes sistemleri, akvaryum malzemeleri, köpek ve kediler için evler oyun alanları, kuaför ve bakım merkezleri, otel ve hastane hizmetleri.

Tarih

04 ve 07 Ekim tarihleri arasında 4 gün boyunca saat 11:00'den akşam 20:00'ye kadar ziyarete açık olacaktır.

Ulaşım

Eski Feshane Caddesi Defterdar Durağı EYÜP/İSTANBUL

Feshane'ye Taksim, Levent, Mecidiyeköy, Eminönü ve Atatürk Havalimanı gibi önemli merkezlerden çevre yolu kullanılarak 5 ile 25 dakikada ulaşmak mümkündür. Üsküdar'dan Feshane'nin komşu olduğu Eyüp iskelesine her saat başı karşılıklı şehir hatları vapur seferleri vardır.

İstanbul'un çeşitli noktalarından özel tekne seferleriyle konuklarınızı doğrudan Feshane'nin kendi iskelesine ulaştırabilirsiniz. E-5 ve TEM Oto Yollarına doğrudan bağlantıda vardır.

Alıntı.

Normalde giriş 5 TL gibi cüzi bir rakam ancak buradan online davetiye talebinde bulup ücretsiz girebilirsiniz.

Kucakta taşınabilen petleri kabul ediyorlar sadece diye okumuştum. Zaten petsiz gelip bol bol dolaşmak gerek diye düşünüyorum.

Ben seneler önce CNR'da gitmiştim. Çok güzel oluyor, çocuktum ve hiç unutmam evdeki kedim için topladığım eşantiyon mamaların haddi hesabı yoktu. Bu sene o kadar aç gözlü olmayacağım. :9:

Ben gitmeyi düşünüyorum yine gidecekler olarak haberleşsek mi :27: Evime çok uzak fakat açıkçası ücretsiz numuneleri de duydum, evimdeki beyefendi her şeyi yemez de sokak kedilerim için heveslendim birazcık :17:

Back