- Konu Sahibi Neysesakinim
-
Biz gecen sene tasinmistik temizleme olmamisti valla resmen dondum kışın hic isinmiyordu bu sene temizkettirdik iyi gibi daha soguk gunler başlamadı ama iyi isiniyor gecen seneki gibi degil en azindan fatura konusunda bilemiyecem daha yeni yakmaya basladik
Ay öyle bir sey mi varmış
O zaman isitiyor canim yaptir bence zaten senede yapılması gerekiyor musfatura konusu hep zam geldiği için tam olmaz ama ısıtması gerçekten önemli çünkü sular gerçekten kireçli
Bakım yaptırın kışın bayağı farkedecektir.Bizde nasipse haftaya yaptıracağız fiyatları dediğiniz gibi 150-200 arası tutturabildiklerine yapıyorlar.
O zaman isitiyor canim yaptir bence zaten senede yapılması gerekiyor mus
Eğer döküm petekse hiç değiştirme geç ısınıp geç soğuyor onlar en iyisi aslında son çıkan süslü petekler kapattıgın anda buz gibi oluyor..evet bizede haftaya gün verdiler ama az önce bir yerle görüştüm hafta sonuna doğru gelebiliriz dediler. aslında doğalgaz peteği ayrıymış. şu an kullanılan kömür peteği. iş görüyor ama performansı açısından düşük kalıyor.
asıl onları değiştirmek gerek teyzemler değiştirdiler çok memnun kaldılar
Benim esimede kalirsa oda hiç yapmazda kp Sagol o temizlettirdi gercekten isinmayinca ne kadar acarsan ac hic faydasi olmuyoraynen ama eşim gerfeksiz görüyor onu ikna etmem gerek
Eğer döküm petekse hiç değiştirme geç ısınıp geç soğuyor onlar en iyisi aslında son çıkan süslü petekler kapattıgın anda buz gibi oluyor..
Benim esimede kalirsa oda hiç yapmazda kp Sagol o temizlettirdi gercekten isinmayinca ne kadar acarsan ac hic faydasi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?