Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in kızı Fatıma (R.anha )'ya gelin olurken nasihati

tüylerim diken diken oldu ve hemen gidip sürme çektim(: eşim banada almıştı..dünde tartışmıştık sabah dargın gitti işe..onu gülücüklerle karşılicam..

tugba nur allah mesud etsin cnm bu arada(:

amin canım . şimdiden hayırlı olsun diyelim yeni yuvan :), inşallah çok mutlu olacağın huzurlu bir yuvan olur.

teşekkür ederim canlarım, inşallah Rabbim muhabbet verir aramıza, mutlu oluruz. Siz de hepimiz :1hug:

bizde dün kavga ettik. şimdi söyleyin bakalım buna göre gülücüklemi karşılıyayım kocamı.??
kavga sebebimiz, dün işten eve 8 de gittim yemek yapıyordum yaptığım sırada oda geldi sonra yemeğe geçelim dedim, niye salata yapmıyorsun, bu evde ne zaman salata yiyeceğiz dedi.bende kusura bakma bütün gün bende çalıştım eve geldim yemek yaptım bide konuşuyorsun dedim kalktım sofradan yemekte yemedim gittim yattım. bir sürü bağırdı çağırdı trip yapıyorum diye. şimdi bunun üstüne ben ona gülücükmü dağıtayım yani?

bence o tavsiyeler, erkegin de ustune duseni yaptigi durumlar icin...yani erkegin anlayisli, karisina yardimci, sevgi dolu, sefkatli vs olmasi durumunda...

ama simdiki erkeklerde nerde oyle aile reisligi mi var

bence o tavsiyeler, erkegin de ustune duseni yaptigi durumlar icin...yani erkegin anlayisli, karisina yardimci, sevgi dolu, sefkatli vs olmasi durumunda...

ama simdiki erkeklerde nerde oyle aile reisligi mi var

katılıyorum. bu zamanın adamları bir tuhaf olmuş.

cok guzel anlamlı bı paylasım canım.. opuyorumnanaktan Alemlere gonderılen nur ıkı cıhan gunesı Peygamberımız ne guzel de soylemıs oyle.. cok sag olasın canım.. :1hug:

Back
X