- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi dislektik_anne
Bizim bir akraba vardı. Çocuğuna sürekli Allah belanı versin derdi. Hep derdi bunu. Her sinirlendiğinde. Çocuk 17 yaşında öldü. Bu geldi şimdi aklıma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi çocuğuna nasıl dersin öyle, senin yetiştirdiğin çocuktan ne hayır gelecek o da yavrusuna şerefsiz diyecek, sen çok mu şereflisin kv az bile yapmışKaynanam çocuğuma kızarken şerefsizin çocuğu demisim diye açtı ağzını yumdu gözünü...Tamam kabul ediyorum hoş bir sözcük değil ama köpek azarlanmaz o sekilde hi susmadan 5 dk saydi saydi elalem hep şerefli biz şerefsiziz daha neler neler hala sinirden titriyorum kendi evimdeyim diye ağzımı açıp birşey diyemedim eşim gece vardiyasında evde değil.Bir de kapıya vurmuşum dan dan dan diye polis gbi bi ihtiyacın var mi anne diye bunları kendi annemin yanında yaptı annemin fıtratı zaten sessizdir ben öyle değilimdir ama dilim lal oldu ve yanlış bişey söylememek adına sustum.simdi ben napayim