Kizlar yurtdsinda yasayan biri olarak soyle guzel beyaz peynire hasretimcesit cesit peynir var ama hepsinin tadi ayni evde kendim yapmaya karar verdim ama nasil:44:3 lt hazir sütle denesem olurmu ki acaba?Bide 3lt süte ne kadar maya konur bilgisi olan varsa bana yardim etsin lütfen
canım benım annem yapar ama acık sutle
acık sut bulma ımkanın yok mu
bıde olcu olarak 5 lıtre sute 1 tatlı kasıgı maya koyardı
sut pısmeyecek bıldıgım kadarıyla hafıf ılık olacak kaynamayacak yanı elının dokunabılecegı ılıklıkta olması gerekıyor
bende hıc sevmıyorum peynırlerı ne tatı var ne tuzu saman gıbı
anneme gıdınce dolduruyorum bır suru hala var aksam yemegınde bıle peynır yemegı severım ben ama annemın yaptıgı olacak
Cevabin icin sagol canim ama acik sut bulma imkanim malesef yok almanyada acik sut satmak yasakmisinek alip balkonami koysam napsam:44:ne garip memleket iki litre taze sut icin bile kaymakalmliktan izin istiycekler yaasinir oldum resmen ben herseye ragmen hazir sutle bi deniycem sansima belki tutar ama maya miktarini ayarlayamamaktan korkuyorum ablamda fazla kacinca zehirlermis falan deyince urktum:18:3 lt ye 1 cay kasigi yeter sanirsam:44:
Cevabin icin sagol canim ama acik sut bulma imkanim malesef yok almanyada acik sut satmak yasakmisinek alip balkonami koysam napsam:44:ne garip memleket iki litre taze sut icin bile kaymakalmliktan izin istiycekler yaasinir oldum resmen ben herseye ragmen hazir sutle bi deniycem sansima belki tutar ama maya miktarini ayarlayamamaktan korkuyorum ablamda fazla kacinca zehirlermis falan deyince urktum:18:3 lt ye 1 cay kasigi yeter sanirsam:44: