olsa çıkardı diyeceğim ama idrar testleri yanıltır biraz daha bekleMerhaba 22 yaşındayım daha önce sma hastalığından oğlumu kaybettim ve çocuk için tüp bebeğe başladık sağlıklı bir adet 5. Gün embriyosu konuldu ama bugün 7. Günüm ve test negatif çok mutsuzum bu yere kadar o kadar zor geldikki maddi manevi çöküşteyiz sizce erkenmi
İnşallah benimde öyledir çok umutsuzum bi okadar da yorgunBana göre erken tabiki kana daha yeni geçiyor idrara daha sonra geçiyor bende 7. Günü idrar testte çıkmadı ama 8. Günü kanda 164 ile öğrenmiştim değerim 1000 olunca idrarda cikmisti
basın sağolsun canım, sanki burada bir gölge var gibi ama markası ne testinMerhaba 22 yaşındayım daha önce sma hastalığından oğlumu kaybettim ve çocuk için tüp bebeğe başladık sağlıklı bir adet 5. Gün embriyosu konuldu ama bugün 7. Günüm ve test negatif çok mutsuzum bu yere kadar o kadar zor geldikki maddi manevi çöküşteyiz sizce erkenmi
Teşekkür ederi Allah razı olsun o gölgeyi bi ben gördüm yanımdakiler hiç biri görmedi duratest markasıbasın sağolsun canım, sanki burada bir gölge var gibi ama markası ne testin
Ben 8 mi 9 gün yapmıştım tam hatırlamıyorum onunla bile silik çıkmıştı zorla gördüm sizinkisi erken bir gün içinde her şey değişebiliyor az daha sabredelim İnşallah bize sonuçlar alırsınızMerhaba 22 yaşındayım daha önce sma hastalığından oğlumu kaybettim ve çocuk için tüp bebeğe başladık sağlıklı bir adet 5. Gün embriyosu konuldu ama bugün 7. Günüm ve test negatif çok mutsuzum bu yere kadar o kadar zor geldikki maddi manevi çöküşteyiz sizce erkenmi
yarın ilk ildrarla yapım bakalım inşallah daha belirgin cıkarTeşekkür ederi Allah razı olsun o gölgeyi bi ben gördüm yanımdakiler hiç biri görmedi duratest markası
İnşallah teşekkür ederimBen 8 mi 9 gün yapmıştım tam hatırlamıyorum onunla bile silik çıkmıştı zorla gördüm sizinkisi erken bir gün içinde her şey değişebiliyor az daha sabredelim İnşallah bize sonuçlar alırsınız
Yaptınızmı testyarın ilk ildrarla yapım bakalım inşallah daha belirgin cıkar
merhaba ben transfer olmadımYaptınızmı test
Başınız sağolsun. Sma ile mücadelelenizde hayli yorgunsunuzdur. Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize.Merhaba 22 yaşındayım daha önce sma hastalığından oğlumu kaybettim ve çocuk için tüp bebeğe başladık sağlıklı bir adet 5. Gün embriyosu konuldu ama bugün 7. Günüm ve test negatif çok mutsuzum bu yere kadar o kadar zor geldikki maddi manevi çöküşteyiz sizce erkenmi
merhaba testi tekrarladınız mııMerhaba 22 yaşındayım daha önce sma hastalığından oğlumu kaybettim ve çocuk için tüp bebeğe başladık sağlıklı bir adet 5. Gün embriyosu konuldu ama bugün 7. Günüm ve test negatif çok mutsuzum bu yere kadar o kadar zor geldikki maddi manevi çöküşteyiz sizce erkenmi
Malesef tutmamışmerhaba testi tekrarladınız mıı
Kaç transfer oldunuz acabaBende sizin gibiyim hem pgt hem Ngs Makrofaj halen negatif
Peki hiç bişey söylemediler mi neyden kaynaklı diye