• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pgt ngs Li embriyoya fetal DNA testi yaptırmak gerekır mi ?

epoh34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
819
501
33
40
Deneyımı olan arkadaşlar nipty yani fetal DNA yaptırmalı mıyım kararsız kaldım

Deneyımı olan arkadaşlar nipty yani fetal DNA yaptırmalı mıyım kararsız kaldım
Ben yaptırmak zorunda kalmıştım 2018de ikili testim sıkıntılı çıktığı için gereksiz yere yapıldı düşük risk cikti bebegimde zaten saglikla doğdu

Ben yaptırmak zorunda kalmıştım 2018de ikili testim sıkıntılı çıktığı için gereksiz yere yapıldı düşük risk cikti bebegimde zaten saglikla doğdu
P Pamukprensali cok sevındım Allah sağlıkla buyutmeyı de nasip etsin inşallah🙏Darısı basıma 🦋ikili testim kesin yüksek çıkar ileri yaş anneyim.o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum .direkt nifty yaptıracağım sanırım .sizin embriyo da ngs ile mi seçildi yanı genetık tarandı mı

P Pamukprensali cok sevındım Allah sağlıkla buyutmeyı de nasip etsin inşallah🙏Darısı basıma 🦋ikili testim kesin yüksek çıkar ileri yaş anneyim.o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum .direkt nifty yaptıracağım sanırım .sizin embriyo da ngs ile mi seçildi yanı genetık tarandı mı
Yaşım 24 iken riskli geldi çok saçma testler bana göre bunlar 😊 hiç gerek yok saglikla kucaklayin

Back
X