• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pgt (preımplantasyon) fiyatları

sinemert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
82
2
0
Antalya
Kızlar pgt yaptıranlar,bu yolla hamile kalanlar,yaptırdıkları merkezler ve fiyatlarını yazabilirmisiniz?artık giderek yaygınlaşan bir yöntem olduğu için bütün bilgilerinizi paylaşmanız çok faydalı olacaktır.benim 2. Tüp bebek denemem ve doktorum pgt dedi.10.000 tl civarı tutuyor hepsi

Son düzenleme:
merhaba ben yaptırmadım yumurta sayım az cıktıgı ıcın ama memorıalde 980 euro sanırım kac tane yumurtanız olursa olsun fıyat degısmıyor.

Merhaba, gen-art'ta 2000 $ kaç tane embriyo olduğu önemli değil, Maya da her bir embriyo için 393 € alınıyor. Benim her iki denememde de PGT yapıldı, ancak sonuç yine de negatif :44:

Son düzenleme:
merhaba, gen-art'ta 2000 $ kaç tane embriyo olduğu önemli değil, maya da her bir embriyo için 393 € alınıyor. Benim her iki denememde de pgt yapıldı, ancak sonuç yine de negatif :44:

bana paket olarak bir fiyat verdiler.embriyo sayısı farketmeyecek.senden kaç embriyo alındı.kaçı iyi çıktı.

Başka kimse yaptırmadı mı karar vermem için bir haftam kaldı lütfen deneyimlerinize ihtiyacım var...:59:

ankara anatolia tüp bebek merkezi genlab labaratuvarı ile birlikte çalışıyor.tüp bebek fiyatı hariç anatolia embriyo biyopsisi için toplam 600 tl alıyor.genlab embriyo başına 100 euro alıyor.
anatoliada tüp bebek fiyatı 4250 tl civarı yanlış hatırlamıyorsam.

Son düzenleme:
Kizlar gün 5de 6 embryoma PGD yapildi 4ü iyi cikti allaha sükür.. 2tane transfer edildi, 2 tane de donduruldu..
Arkadaslar sabir sabir sabir allah hepimize sabir...

Kizlar gün 5de 6 embryoma PGD yapildi 4ü iyi cikti allaha sükür.. 2tane transfer edildi, 2 tane de donduruldu..
Arkadaslar sabir sabir sabir allah hepimize sabir...

allah tamamına erdirir inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olur.bol bol dua edelim kızlar.kendimiz ve isteyen herkescikler için.

Ben ataşehir memorialde yaptırdım ilaçlarla 7500 tüp bebek+embriyo başına 350 dolar ilk denemede sağlıklı embriyo bulunamadı malesef bu ay ikinciyi deniycez inşallah ama fiyatlar birz artmış.

Ben ataşehir memorialde yaptırdım ilaçlarla 7500 tüp bebek+embriyo başına 350 dolar ilk denemede sağlıklı embriyo bulunamadı malesef bu ay ikinciyi deniycez inşallah ama fiyatlar birz artmış.
Merhaba
Bende atasehır memorıalde tedavı goruyorum. Sanıyorum bundan sonrakı tedavı cgh yada ngs teknıklerı ile olacak. Hıkayenızı bıraz paylasırmısınız? Özelden yazamadım. Sevgiler

Merhaba
Bende atasehır memorıalde tedavı goruyorum. Sanıyorum bundan sonrakı tedavı cgh yada ngs teknıklerı ile olacak. Hıkayenızı bıraz paylasırmısınız? Özelden yazamadım. Sevgiler
Merhaba benim hikayem 2 düşükten sonra bende kromozom bozukluğu çıktı ve 2017 ocak ayında ataşehir memorialde pgt tüp bebek tedavisi gördük 10 yumurta toplandı 3tanesi döllenebildi pgtye gitti malesef sağlıklı çıkmadı bu ay inşallah tekrar başlıcaz hayırlısı inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah.sizin hikayeniz

Merhaba benim hikayem 2 düşükten sonra bende kromozom bozukluğu çıktı ve 2017 ocak ayında ataşehir memorialde pgt tüp bebek tedavisi gördük 10 yumurta toplandı 3tanesi döllenebildi pgtye gitti malesef sağlıklı çıkmadı bu ay inşallah tekrar başlıcaz hayırlısı inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah.sizin hikayeniz
Benim ilk hamileligim ilk denememde oldu. Kurtaj materyali genetıge gıttı kromoZomal bır sorun cıktı. Anck bende ve esımde sorun yok. O tup bebel sonrası dondurulmus 2. Deneme negatıf 3.deneme dusuk:( sımdı cgh dusunuyorum. Sebepsız ınfertılıte bızımkı.. siz veya esınızde bır sorun varmıydı nedeni soylendımı dusuklerın??
Atasehırden memnun musunuz pgt cgh bu teknıklerde nasıllar?
Hangı dr gıdıyorsunuz buarada yas kac?

Benim ilk hamileligim ilk denememde oldu. Kurtaj materyali genetıge gıttı kromoZomal bır sorun cıktı. Anck bende ve esımde sorun yok. O tup bebel sonrası dondurulmus 2. Deneme negatıf 3.deneme dusuk:KK43: sımdı cgh dusunuyorum. Sebepsız ınfertılıte bızımkı.. siz veya esınızde bır sorun varmıydı nedeni soylendımı dusuklerın??
Atasehırden memnun musunuz pgt cgh bu teknıklerde nasıllar?
Hangı dr gıdıyorsunuz buarada yas kac?
Bizdeki sorun bendeki kromozom bozukluğu dengeli tarnslokasyon tanıdık bi doktor tavdiyesiyle ataşehir cem demirelde ilk tedaviye başladık devam ediyoruz bakalım hayırlı inşallah.

Bizdeki sorun bendeki kromozom bozukluğu dengeli tarnslokasyon tanıdık bi doktor tavdiyesiyle ataşehir cem demirelde ilk tedaviye başladık devam ediyoruz bakalım hayırlı inşallah.
Bnde cem demirelin hastasıyım ne dusunuyorsunuz?? Oncesınde hıc test istemıyor cok detaycı olmadıgı kanatındeyım. Sızın cem by hakkındakı dusuncelerınız nedr.

Bnde cem demirelin hastasıyım ne dusunuyorsunuz?? Oncesınde hıc test istemıyor cok detaycı olmadıgı kanatındeyım. Sızın cem by hakkındakı dusuncelerınız nedr.
Aynı fikirdeyim detaycı değil bende Tedavi başlıycam bende özellikle sordum ama herhangi bi test istemedi ilaçta vermedi bilmiyorum ama burdada hep cem beyi öneriyolar.

Son düzenleme:
Aynı fikirdeyim detaycı değil bende Tedavi başlıycam bende özellikle sordum ama herhangi bi test istemedi ilaçta vermedi bilmiyorum ama burdada hep cem beyi öneriyolar.
Ben önermesede yaptıracagım mutlaka. Cem beye ulaşmak sorun olmuyır bu cok ıyı. Sabah akşam aradıgınızda mutlaka dönuyor. Ama işte bazı eksıklıkler canımı sıkıyor

Back
X