merhaba hangi merkez , kendi doktorunuz söylüyor genelde sonucu kaç tane göndermiştinizMerhabalar,
Pgt sonucunuz çıktı diye aradılar ama sonucumu söylemiyorlar. Doktorla görüşeceksiniz diyorlar. Direlt aklıma kötü şeyler geliyor. Bu süreç sizlerde de böyle mi ilerledi. Prosedur bu diyorlar ama inanmıyorum açıkçası. Çok kötü oldum aradıklarındam beri
Eskişehir. Doktorun söylemesini anlarım. Ama arayıp söylemesini beklerim. Koordinatör arayıp sonucunuz çıktı doktor bey sizi görmek istiyor diyor. Başka bir bilgi vermiyor. 1 saatir ağlıyorum. Kötü bişey var beni ondan çağırıyor diyemerhaba hangi merkez , kendi doktorunuz söylüyor genelde sonucu kaç tane göndermiştiniz
Eksik yanıtlamışım. 3 tane gönderdim.merhaba hangi merkez , kendi doktorunuz söylüyor genelde sonucu kaç tane göndermiştiniz
Kaç adet blast olmuştu sizin daha önce konuşmuştuk hatırladımOlabilir. Ama bu süreçte bu şekilde yormasalar insanı keşke. Son 1 saatte o kadar öok üzüldğm ki. İster istemez en kötüsü geliyor aklıma. Çok üzüldüm. Umarım benim düşündüğüm gibi değildir. Ama iyi olsa arayıp sonucunuz şöyle demek zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Bilmiyorum
inşallah güzel sonuç alırsın7 oluştu. 3 tanesi iyi kalite. İyi olanları göndermek istedik başta.
İnşallah, ne düşüneğimi şaşırdım artık.inşallah güzel sonuç alırsın