Pharmaton kapsül

eymen seymen

Evli mutlu iki çocuklu☺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
101
40
13
38
Arkadaşlar pharmaton kapsül iştah açıp kilo aldırıyor mu kullanan var mi aranizda

Bu enerji verir kilo için benexol çok istahinizı açar

Ben geçmişte 1 şişe kullandım ama +/- hiç bir yararı olmadı bana.
Bu kategoride Solgar daha iyi bence.

Her bünye farklı inşallah bana fayda eder
tabi aynen..
Ancak; şunu eklemek isterim ki sentetik vitaminlerden çok doğala yönelmeye çalış.
Ben bunları 20 li yaşların başında kullandım. 30 u bir kaç geçince doğal hayata yöneldim.
Güzel bir beslenme programı yaparsan eğer bu sentetik, yapay şeylerin aslında zararlı bile olduğu sonucuna varabilirsin.
Kanser tedavisi arttı ama kanser vakası da arttı.

Yeni kullanmaya başladım 2 haftadır beni acıktırıyor bilemiyorum enerjide veriyor sayılır. Ama çok aman aman birşey de değil. Gnc nin vitaminleri daha iyi ama onun 90 lığı vardı almadık.

İş arkadaşım solgar kullanıyor. Ablam nutriway kullandı. Nutriway amway in pazarladığı bir marka.

Merhaba eczacılık öğrencisiyim.
Pharmaton kapsül genel olarak bakıldığında iştah açan yada kapatan takviye değildir. Sadece metabolik olayları düzene soktuğu için zamanında acıkıp zamanında yemek yeme isteği duyarsınız. Yani genelde ben tek öğünle idare ederim diyen insanlardansanız günde üç öğün yeme ihtiyacı size iştahınızın açıldığı hissini verebilir bu yönde de kilo alıp kilo verebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

Sağol canım aynen öyle tek öğünle akşami yapıyorum resmen acikmiyorum inşallah faydası olur ya

Ben de bugün başladım. İş arkadaşlarımdan biri daha önce kullanıp memnun kaldığını söyleyince bi heves hemen ben de aldım. Yalnız çok kötü kokuyor, içerken zorlanıcam gibi görünüyor. Hayırlısı bakalım bendeki etkileri nasıl olacak?

Ben iki yildir kullaniyorum 49 kiloyum hala kilo aldirmiyor ama cok guzel toparliyor insani ayaga kalkamiycak halde oldugum gunlerde kalkma gucu veriyor gerçekten oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…