Elektrikli Süpürgeler Philips 9205 marathon kullanıp memnun kalmayanlar

armak

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
125
1
316
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

yaklaşık iki yıl önce aldım ilk etapta çok güzel süpürüyordu , eski süpürgemde evi süpürüp mopla temizlediğimde bir sürü toz pisliği mopla tekrar toplarken marathonda bu yoktu en ince toz bile kalmıyordu fakat artık emiş gücü , performansı eskisi gibi değil
Hepa filitreyi yıkamak gerekiyormuş ben hiç yıkamadım, onun etkisi varmıdır ? birde silindir filtre için nette bazı yerlerde yıkanabilir yazıyor bazılarında yıkanmaz yazıyor , silindir filtreyide tam anlamıyla temızlemek cok zor balkonda poşet geçirip ilk etapta biraz sallayarak vurarak temızlıyorum sonrada fırça ile çıkanları iyice temizlemeye çalışıyorum ama yinede ilk zamanlardaki performansı yok

bu modeli kullanıp memnun olup / olmayan benim gibi sıkıntı çeken yada bilmediğim bir püf noktası var ise yorum yapanlar olursa sevinirim.

teşekkürler

Benim teyzem bunun eski modelini 6 senedir kullanıyor, ve çok memnun hala, bence yetkili servisine yada müşteri hizmetlerinden destek almayı dene , sana öneri de bulunup, yardım ederler, :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…