Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı özelliklere sahip bi de vestel çorbacı varmış. hangisi daha iyidir acaba bilemedim
banada gereksiz gibi geldi; aynı malzemeleri at düdüklüye hızlıca pişsin,geçir blendırdan al sana çorba :)))
Merhabalar. Geçen ay anneme hediye olarak aldım vestel çorbacı yı ama annem ben kullanaman sende kalsın dedi. Geri vermeyi denedim ama aldığım internet sitesi satılan mal geri alınmaz dedi. Ben de sahibinden. Com da satmayı deniyorum. Ürün kesinlikle kullanılmadı ve ambalajlı bir şekilde kutusunda bekliyor. 250 gibi piyasa fiyatı var biliyorsunuz. Ben 140 a kadar indirdim fiyatını. İlgilenen olursa verebilirim.aynı özelliklere sahip bi de vestel çorbacı varmış. hangisi daha iyidir acaba bilemedim
Merhabalar. Geçen ay anneme hediye olarak aldım vestel çorbacı yı ama annem ben kullanaman sende kalsın dedi. Geri vermeyi denedim ama aldığım internet sitesi satılan mal geri alınmaz dedi. Ben de sahibinden. Com da satmayı deniyorum. Ürün kesinlikle kullanılmadı ve ambalajlı bir şekilde kutusunda bekliyor. 250 gibi piyasa fiyatı var biliyorsunuz. Ben 140 a kadar indirdim fiyatını. İlgilenen olursa verebilirim.
Ben çok mennunum malzemeleri atıyorum içine 20-23 dakika sonra çorbam hazır uzun süre sıcak tutuyor içinde kaseye döküp afiyetle yiyorum. İri tabaklarda 4 kişilik çorba hazırlıyor. Hazır çorba ve tarhanayı pişirmedi dibine yapışıyor ve makina kendi kendini kapatıyor. Marmelatları ve meyve pürelerini çok güzel yapıyor özellikle bebekleri olanların çok işine yarayacağını düşünüyorum.
Aslında tarif kitabı var ama ben kafama göre yapıyorum. Makarna bile haşladım içinde şahane oldu hiç karışmadım kendi halletti :) Kesme makarnalı yeşil mercimek, kırmızı mercimek, sebze çorbası, aklınıza ne gelirse artık. Nohut ve fasulye haşlamayıda düşünüyorum. Birde patates püresinin çok güzel olacağını düşünüyorum ama fırsat bulup deneyemedim.