Elektrikli Mutfak Aletleri philips çorba ustası deneyen var mı

nihalciz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
180
1
46
37
Ankara
geçenlerde gördüm. Philipsin çorba ustası diye bi ürünü varmış. hem doğruyor, hem karıştırıyor, 20 dkda pişiriyor, 40 dk kadar da sıcak tutuyormuş. Benim ilgimi çekti. Bu ürünü alıp deneyen var mı?

Az önce reklamlarda gördüm ben de..
Her şeyi attı içine bütün bütün
sonra hop çorba oluverdi :)

ilk defa bende burda duydum.gayet kolaylık sağlayıcı birşey bence.kullanan çıkarda inşaallah bizde yorumundan istifade eder,iz...

Kızlar deneyen varsa cevap versin. Ben de merak ediyorum. Acaba her çorba olur mu? Mesela bir yayla çorbası pişirebilir mi? Vallahi süper olur

bende yeni gördüm bu ürünü çokda beğendim ama acaba her çorbayı yapabiliyor mu?inş kullanan biri çıkar

kızlar ben yemek yapmayı hiç bilmeyen birisiyim patates bile kızartmadım bugüne dek :17: evlenince napcam bilmem ner dururdum ama bu gidişle hiç öğrenmesem de olcak ne güzelmiş at içine malzemeleri çorba olsun ohh

düdüklünün moderni. düdüklüye her şeyi atıp blenderdan geçiriyorum misler gibi oluyor çorbalarım.

ben de çok merak ediyorum. gerçekten çok büyük kolaylık.. tembel avrat reyonuna bir ürün daha eklendi:1::9:

bence gereksiz bir ürün, tencereniz ve blenderınız varsa aynı işi görüyor, hem isteğinize göre ayarlarsınız kıvamını fln da.

banada gereksiz gibi geldi; aynı malzemeleri at düdüklüye hızlıca pişsin,geçir blendırdan al sana çorba :)))

aynı özelliklere sahip bi de vestel çorbacı varmış. hangisi daha iyidir acaba bilemedim
Merhabalar. Geçen ay anneme hediye olarak aldım vestel çorbacı yı ama annem ben kullanaman sende kalsın dedi. Geri vermeyi denedim ama aldığım internet sitesi satılan mal geri alınmaz dedi. Ben de sahibinden. Com da satmayı deniyorum. Ürün kesinlikle kullanılmadı ve ambalajlı bir şekilde kutusunda bekliyor. 250 gibi piyasa fiyatı var biliyorsunuz. Ben 140 a kadar indirdim fiyatını. İlgilenen olursa verebilirim.

Merhabalar. Geçen ay anneme hediye olarak aldım vestel çorbacı yı ama annem ben kullanaman sende kalsın dedi. Geri vermeyi denedim ama aldığım internet sitesi satılan mal geri alınmaz dedi. Ben de sahibinden. Com da satmayı deniyorum. Ürün kesinlikle kullanılmadı ve ambalajlı bir şekilde kutusunda bekliyor. 250 gibi piyasa fiyatı var biliyorsunuz. Ben 140 a kadar indirdim fiyatını. İlgilenen olursa verebilirim.

ben anneme çay makinası aldım onu kullanmaya bile zor ikna ettim, çorbacı için ikna etmek imkansız olsa gerek :))

Ben çok mennunum malzemeleri atıyorum içine 20-23 dakika sonra çorbam hazır uzun süre sıcak tutuyor içinde kaseye döküp afiyetle yiyorum. İri tabaklarda 4 kişilik çorba hazırlıyor. Hazır çorba ve tarhanayı pişirmedi dibine yapışıyor ve makina kendi kendini kapatıyor. Marmelatları ve meyve pürelerini çok güzel yapıyor özellikle bebekleri olanların çok işine yarayacağını düşünüyorum.

Aslında tarif kitabı var ama ben kafama göre yapıyorum. Makarna bile haşladım içinde şahane oldu hiç karışmadım kendi halletti :) Kesme makarnalı yeşil mercimek, kırmızı mercimek, sebze çorbası, aklınıza ne gelirse artık. Nohut ve fasulye haşlamayıda düşünüyorum. Birde patates püresinin çok güzel olacağını düşünüyorum ama fırsat bulup deneyemedim.

Ben çok mennunum malzemeleri atıyorum içine 20-23 dakika sonra çorbam hazır uzun süre sıcak tutuyor içinde kaseye döküp afiyetle yiyorum. İri tabaklarda 4 kişilik çorba hazırlıyor. Hazır çorba ve tarhanayı pişirmedi dibine yapışıyor ve makina kendi kendini kapatıyor. Marmelatları ve meyve pürelerini çok güzel yapıyor özellikle bebekleri olanların çok işine yarayacağını düşünüyorum.

Aslında tarif kitabı var ama ben kafama göre yapıyorum. Makarna bile haşladım içinde şahane oldu hiç karışmadım kendi halletti :) Kesme makarnalı yeşil mercimek, kırmızı mercimek, sebze çorbası, aklınıza ne gelirse artık. Nohut ve fasulye haşlamayıda düşünüyorum. Birde patates püresinin çok güzel olacağını düşünüyorum ama fırsat bulup deneyemedim.

Canım ne kadara aldın acaba?ben de alayı düşünüyorum da. Yayla çorbası yaptın mı hiç ?

Back
X