Elektrikli Mutfak Aletleri philips çorba ustası deneyen var mı

Merhaba, biz ofiste kullanıyoruz. Çok pratik.. Yöresel çorbaları yapamıyor mesela tarhana çorbası olmuyor. ama harika mercimek çorbası, sebze çorbası , domates çorbası yapıyor. Bal kabağı çorbası da çok güzel oluyormuş denemdim.

Bugün karışık sebze çorbası yaptık şöyle: brokoli, karnıbahar, pırasa,havuç doğrayıp içine attık..kıvam için papates koyduk. max.ölçüsü kadar su. baharat ve tuz. 20dk.da mis gibi çorba oldu.pişince içine süt kattık kremalı sebze oldu :) afiyetle yedik.

Ama en çok mercimek çorbasını güzel yapıyor. Onun da püf noktası, soğanı tavada biraz öldürmek oldu..Çok güzel oluyor.

aynı özelliklere sahip bi de vestel çorbacı varmış. hangisi daha iyidir acaba bilemedim
Philips çorbacıyı kullanıyorum. çok kullanışlı pratik. temizliği cok kolay. özellikle mercimek çorbası enfes oluyor. bebeğime de cesit cesit çorba yapıyorum. her sebzeden at içine 21 dk sonra çorba hazır.
vesteli incelemiştim cok fazla abaratı var temizliği de zor görünüyordu karma karışık bişeydi

Merhaba, biz ofiste kullanıyoruz. Çok pratik.. Yöresel çorbaları yapamıyor mesela tarhana çorbası olmuyor. ama harika mercimek çorbası, sebze çorbası , domates çorbası yapıyor. Bal kabağı çorbası da çok güzel oluyormuş denemdim.

Bugün karışık sebze çorbası yaptık şöyle: brokoli, karnıbahar, pırasa,havuç doğrayıp içine attık..kıvam için papates koyduk. max.ölçüsü kadar su. baharat ve tuz. 20dk.da mis gibi çorba oldu.pişince içine süt kattık kremalı sebze oldu :) afiyetle yedik.

Ama en çok mercimek çorbasını güzel yapıyor. Onun da püf noktası, soğanı tavada biraz öldürmek oldu..Çok güzel oluyor.
ben soğanı da cigden atıyorum. bence soğanı fazla koymamak gerekiyor. aslında eşimin yaptığı çorba daha da lezzetli ooluyor. makine olunca:KK48:

şiddetle herkese tavsiye ederim özellikle bebeği ek gıdaya geçmiş olan anneler için çok kullanışlı

Back
X