Philips lumea mı alexandrite-lazer mı

Peynirzeytinekmek

........
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
68
10
8
Kızlar sizlerden yorum bekliyorum.
Evde lumia ile başarılı sonuçlar alabilir miyim?

Ya da direk uğraşma git bi güzellik merkezine kurtulmu dersiniz??
İkisini de kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim...

Lumea da tuylerden kokten kurtulamiyosun çünkü bu cihaz sadece uyutuyor yani şöyle her iki ayda bir kullanman gerekecek. Kullanmadiğinda yeniden başa sariyor.

1 bucuk senedir alex lazere gidiyorum koltuk altı ve kollarim icin.. Azalma var ama yoruldum yani sürekli bütçe ayirmakta zor.. Bende lumeayi arastirdim 2.3 gun ve alicam yani diger hafta. Fiyatida 1.100 olmus indirimde suan. Evimde yaparim oh mis . hemde tüm vucuduma baslarim hic yoktansa

ikisini de kullanmayan bir arkadaş olarak yorum yapıyorum, ikisini de fazlaca araştırdım lumeanın normal epilasyondan farklı olmadığını anladım.. alexandr ile tamamen kurtulan ise biçok arkadaşım var.

Kızlar sizlerden yorum bekliyorum.
Evde lumia ile başarılı sonuçlar alabilir miyim?

Ya da direk uğraşma git bi güzellik merkezine kurtulmu dersiniz??
İkisini de kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim...

İkisini de denemiş bir insan olarak lumea diyorum. Alex için her ne kadar bitirme garantili deseler de en ufak bir hormon dengesizliğinde o tüyler geri geliyor. Harcadığın zamana da paraya da yazık oluyor.

Lumia diyorum :KK51: bildiğim kadarıyla aslında en iyisi alex ama tamamen bitti diyen çok az :bicak: evimin rahatlığında lumia yapıyorum ve ben bildiğin erkek kıllı bir kadınım ama çok memnunum hiç bir zaman ayaklarım bu kadar yumuşak olmamıştı

Ben alexandrite lazer ile bitirdim tüyleri
Çok da memnun kaldım. ben lazerin evde yapılmaması taraftarıyım, en azından birkaç yıl daha teknoloji gelişene kadar. Emin ellerde yaptırın.

İkisini de kullandım alexandrite diyorum, evdeki lazer cihazını bir heves kullanmaya başladım ama yok ya uğraşamadım sürekli sürekli, tüm vücut vakit alıyor iki ay sonra da yenisi çıkıyor.

Back
X