Kişisel Bakım Ürünleri Philips Lumea Tecrübesi Olanlar...

Bir seneden fazladır kullanıyorum, bununla ilgili konum da var istersen bir göz at.

Ben memnunum, şu an tek bir tüy yok uyguladığım bölgelerde. Yüz dışında jiletleyerek uygulama yapıyorum çünkü jiletlemediğin zaman acıtıyor. Ağda yapıp tam çıkmak üzereyken de yapabilirsin ama uygun zamanı yakalamak zor oluyor öyle. Jiletten neden bu kadar korkuyorsun?

Kolumda ve koltuk altımda hiç jilet kullanmadım, hadi artırırsa diye korkuyorum. Üst kolu hiç almadım çok seyrek jilet korkutuyor. Zaten çok yoğun değil, sadece sürekli temiz olsun istediğim için almak istiyorum. Makina ile alıp 1-2 gün sonra lazer yapsam etkisi olur mu acaba ?

Kolumda ve koltuk altımda hiç jilet kullanmadım, hadi artırırsa diye korkuyorum. Üst kolu hiç almadım çok seyrek jilet korkutuyor. Zaten çok yoğun değil, sadece sürekli temiz olsun istediğim için almak istiyorum. Makina ile alıp 1-2 gün sonra lazer yapsam etkisi olur mu acaba ?
Yok bir iki günde kıl kökleri olgunlaşmaz ki bir işe yarasın yaptığın lazer. Boşa atış yapmış olursun. Cilt yüzeyinden tüylerin görünüyor olması lazım.

Lumeadan önce de vücudumun her bölgesinde zaman zaman jilet kullandım. Hiç bir yerde de artma olmadı. Zaten lumeayı kullanırken artması mümkün değil. Önerildiği gibi kullanmazsan memnun kalacağını sanmıyorum.

Gebelik geçse de kullnmaya devam etsem. Çok düZenli kullanmamama rağmen müthiş sonuç aldım.

ben aldım kullanıyorum yani yeni kullanmaya başladım ilk yaptığımda koltuk altımda dökülme olmadı tekrar aynı şekilde çıktı ama bacağımın bir bölümüne denedim büyük oranda azalma var dökülme de oldu kollarımda denedim güzel sonuç alıyorum 2. atışım daha hayırlısı

Bende yeni siparis verdim açıkçası korkuyorum ürünün nasil olacağını bilmedigimden acaba bacaktaki batıklara iyi geliyomu bilgisi olan varmı bide ben philips lumea sc2009 aldım nasıl acaba

Back
X