Philips'in elektrikli süpürgesi ve ütüsü nasıl sizce?

TheSevenSense

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
46
0
286
İstanbul
Merhaba arkadaşlar şu modellere karar verdim araştırmalarım sonucu.Aranızda kullanan varmı yada olumlu olumsuz birşeyler duyan.Buhar kazanlı ütü konusunda şüphem var o yüzden eledim hani kaba taşınması zor kullanışsız geldi su kaynaması için bekle falan. Bu modelinde buhar gücü iyi ve ion özelliği sayesinde katlı olan masa örtüsü vs.. şeyleri bile açmadan ütüleyebiliyosun.Süpürgede philipsin son modeli başka alternetifleri olan varsa sevinirim...

Eklentiler

• $PHIGC4430.webp
    $PHIGC4430.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 163
  • $fc 9256.webp
    $fc 9256.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 151
ütü bizzat,benim 6 aydır kullandığım ütü...
kızkardeşim,kayınvalidem ve bir arkadaşta benden sonra ve tabi tavsiyemle aldılar...
herkes çok memnun,mutlaka al....:lepi::lepi::lepi:

ben ütü olarak geçen ay phlips azur ionic 4740 aldım cnm herkes phlipsin ütüsünü tavsiye ediyor süpürgeye gelince bende 1 aydır bu süpürgeyi inceliyorum yorumlar olumlu yönde baklım birazda bu topiği takip edim sonra ona göre karar veririm

be philips in gc 4440 ütüsünü ve fc 202 süpürgesini kullanıyorum çok menunum zaten bütün küçük elektrikli aletlerimi philips almıştım hepsinden çok memnunum çok şükür hiç problem yaşamadım

anladığım kadarıyla philips küçük ev aletlerinde oldukça iyi.ben tefal düşünüyodum ama sanırım tercihim philips olacak...

Back
X