Picos ve hamilelik

AsyaaAyazz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
6.138
8.278
198
30
Arkadaşlar picos olup hamile kalan var mı ? Neler yaptınız bu süreçte?

Ben varım canım bendede pco var ama adette veya hormonlarda sıkıntı yok neredeyse 2 sene cok cocuk istedik olmadı dr sprun yok olur dedi ilacda vermedi kafana cok takıyosun dedi sonra kafaya takmayı bıraktım gecen ay şak hamileyim ama kimyasal sonra 10 gün adet gördüm bitti buay adet olmadım yine hamileyim :)

Ben varım canım bendede pco var ama adette veya hormonlarda sıkıntı yok neredeyse 2 sene cok cocuk istedik olmadı dr sprun yok olur dedi ilacda vermedi kafana cok takıyosun dedi sonra kafaya takmayı bıraktım gecen ay şak hamileyim ama kimyasal sonra 10 gün adet gördüm bitti buay adet olmadım yine hamileyim :)
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bende de adet düzensizliği oluyor. Soğan kürü yaptım ben de. 2 gün kaldı. Göğüs damarlarım belirginleşti biraz. Arada kasık batması oluyor. Inşallah ben de hamileyimdir :( test yaptım ama negatif. Belki de geç yumurtlama oldu

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bende de adet düzensizliği oluyor. Soğan kürü yaptım ben de. 2 gün kaldı. Göğüs damarlarım belirginleşti biraz. Arada kasık batması oluyor. Inşallah ben de hamileyimdir :KK43: test yaptım ama negatif. Belki de geç yumurtlama oldu
Demesi kolay biliyorum ama lütfen kendini bu fikre kaptırma kendini dinleyip belirti arama inşallah hamilesindir ama böyle umutlandıgımızda adet oldugumuzda cok büyük hayal kırıklıgı oluyor

Demesi kolay biliyorum ama lütfen kendini bu fikre kaptırma kendini dinleyip belirti arama inşallah hamilesindir ama böyle umutlandıgımızda adet oldugumuzda cok büyük hayal kırıklıgı oluyor
Aynen öyle. Bakalım sonuç ne olacak

Back
X