İlk seans sonucu. Daha 3 seans yaptircam.Hadi inşallah geçer buradan bizlerede bilgi verirsen sevinirim. Bende 3 yıldır uğraşıyorum
Berlinde yaşadigim için burda yaptırdım ama turkiyede de var bu cihazdanAa çok iyi değilmi nerede yaptırdınız
Evet hafif soyulma oldu, yoğun çalıştığı yerlerin rengi açıldı. Hatta bazı yerlerde tamamen geçti. Bence seans sayısı çoğalsın diye heryeri yoğun çalışmıyorlar. İsteseler tek seansta geçer.Resimde açılmış görünüyor açıldımı sizcede soyulma oldumu
Benim de 4 yıl var yanağımdaki, alnimdaki 1,5 yıllık. Bende daha önce başka lazer yaptırdım doktorda, bırak etki etmeyi daha da karardı. Kremler falan zaten kullanmadığım ürün yok. Hiçbiri etki etmiyor, etmez de. Lekeler derin olduğu sürece kremlere boşa para vermesin kimse. Ben çok verdim çünkü. Herseyi denedim bunu da deneyeyim dedim. En memnun kaldığım bu oldu. Tabiki diğer seanslardan sonra daha net konuşabilirim. Belki de açılma bu kadarla da kalabilir. Bekleyip görecez. Ama ikinci seanstan umudum büyük. 4 seansta tamamen biter diye düşünüyorum. Seansi 300 Euro çok pahalı ama başka çare bulamıyorum. Mecburen veriyorum. Yeterki geçsin lekeler.Okadar etkili diyorsun yani bende tilyum lazer leke mezosu kimyasal peeling yaptırdım sonuç aynı hala lekem 3 yıllık sizinki kaç yıllık leke
Picosure lazerTam olarak cihazın adı nedir
Yeni seans yaptırdınızmı acaba nedir durumunuz bende yaptırıcam araştırma içerisindeyim dönüş yaparsanız sevinirimPicosure lazer
2. Seansımı dün yaptırdım. Şuanda çok koyulaştı 1 hafta içinde kabuk atacak. O zaman net bisey söyleyebilirim. Ama 2. Seansima başka doktor girdi ve rica ettim daha yoğun çalıştı. İlk seansta kırmızılık olmuştu sadece böyle yoğun siyahlık olmadı. Bu sefer daha derin çalıştı sanırım. Siz de yaptırınca üstüne basa basa rica edin. Yoğun çalışsınlar. Seans çoğalsın diye hafif çalışıyorlar ve lekeler daha geç bitiyor.Yeni seans yaptırdınızmı acaba nedir durumunuz bende yaptırıcam araştırma içerisindeyim dönüş yaparsanız sevinirim
Merhaba selen hanım, iki yanağımda da lekeler silindi. Sadece alnımda biraz kaldı. Özellikle bekledim tekrar kararır mi diye. Şimdilik hersey yolunda. Çok mutluyum. Başka bisey deneme bence bunu yaptır. Ama yıldızı yüksek olan Bi yer olsun. Yorumlarını okuyup öyle seç doktoruYeni seans yaptırdınızmı acaba nedir durumunuz bende yaptırıcam araştırma içerisindeyim dönüş yaparsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?