Pıcsı yaptıranlar

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
53
37
Dna hasarımız%61 pıcsı teknıgı ile saglıklı embrıyolar elde eddn varmı arkadaslar. Bılgısı olanlar paylasırsa cok sevınırım

Dna hasarımız%61 pıcsı teknıgı ile saglıklı embrıyolar elde eddn varmı arkadaslar. Bılgısı olanlar paylasırsa cok sevınırım
canım bizimki de %57 ve %30 indirmeyi deniyorlar ondan sonra tesa denilen bir işleme alınacak

Canım sizin dna hasar iniz yok yüksek ..hangerkeze gidersen git tese ile sprem alınıp sonra picsi ve mikro cip yapılmasını iste..biz de öyle yapacağız hasar 15 in altına düşmez se tese yapılmadığı sürece tüp bebek denemeyecegim..

Bu ilacla dusermıymış bızde progeny m kullnıyoruz. İçerıgı neymış bu işlemın dna hasarlı spermı secebılıyormuymuş
Hasar aylık bir durum oluypr ilaç ile bu ay düşür sen bile 2 ay sonra tekrar yükselme riski var..bizim ki 29 dan 26 ya indi sonra tekrar 35 e yükseldi.

Dna hasarını tek bAsına ayrıştıramıyormu???
Tese pıcsı mıkrocıp aynı andamı yapılıyor?
Tek başına mikro cip ile ve ya picsi ile agristiriliyor diyorlar..ama arkadaşın mikro cip yaptı yine aynı durum oldu..
Tese yapıldıktan sonra picsi ve ya mikro cip ikisinden biri yapilacak..tese şart koşulsa iyi olur

arkadaşlar ürolog %30 düşürmek için çabalıyor fakat ben tese ile alındıktan sonra mikroçip uygulansın dedim embriyolog sadece tesa ile alınınca o zaman seçeriz sonra dondururuz sonra ki denemelerde dondurulmuş spermden mikroçip yaparız dedi orası kafamı karıştırdı bana kalsa seçildikten sonra mikroçip uygulanması en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…