arkadaşlar pierre cardin 500 kullanıyorduk ancak sıkıntılı çıktı aynı markanın başka bir modeliyle değişme şansı doğdu şimdi ve baston aradıgımdan 102 modelı dıkkatımı çekti. aranızda kullanan var mı tavsiye eder misiniz?
arkadaşlar pierre cardin 500 kullanıyorduk ancak sıkıntılı çıktı aynı markanın başka bir modeliyle değişme şansı doğdu şimdi ve baston aradıgımdan 102 modelı dıkkatımı çekti. aranızda kullanan var mı tavsiye eder misiniz?
arkadaşım ben bu arabayı kullanmadım ancak yeni doğacak bebeğim için pierre cardinin de bi çok ürününü inceledim. fakat genel manada pierre cardinin tüm ürünleri pek bi kalitesiz ve konforsuz geldi. özellikle sürüş esnasında sağı solu çok oynuyor tekerleri bile yere tam basmıyordu. zaten tekerleri de çok çabuk kırılıyormuş. neyse ben baston puset modelleri arasından PS 102 ve PS 112 olan modellerini inceledim. bence yinede alıcaksan 102 değil de 112 yi al. çünkü kasa şase olarak 112, 102 den daha sağlam ve kalın. bebeğin onda daha rahat eder. zaten model ve görünüş olarak ikiside birbiri ile aynı sadece dedğim gibi 112 daha sağlam. diğeri sanki ayakta bile zor duruyormuş gibi geldi bana. vee şunuda ekleyeyim. baston puset tarzı bişi düşünüyosan kesinlikle chicoo lite way i öneriririm. kalitesi ve konforuyla, sürüşüyle bir numara. ilk akla gelen puset ismi bu oluyor memnuniyet sıralamasında.